FOTO Dana Rogoz, sex explicit în filmul regizat de soțul ei. Secvențe interzise minorilor cu Răzvan Vasilescu

dana_rogoz_mo_razvan_vasilescu.jpg

dana rogoz razvan vasilescu scene de sex in filmul mo
Dana Rogoz şi Răzvan Vasilescu au avut de filmat câteva scene de sex explicit

Fosta Abramburica de la Abracadabra şi prezentatoare la „Meteo”, actriţa Dana Rogoz revine în atenţia fanilor cu un rol în pelicula „Mo”, un film regizat de soţul ei Radu Dragomir. Pelicula care va intra în cinematografe din 4 octombrie are scene fierbinţi pe care actriţa le joacă împreună cu Răzvan Vasilescu. Nu s-a sfiit să apară aşa chiar de ziua ei, când prietenii au venit s-o felicite dar să o şi vadă în film.

Ziua de 26 septembrie a fost pentru Dana Rogoz una specială, căci actriţa a împlinit 34 de ani şi a avut şi avanpremiera peliculei „Mo”, regizată de Radu Dragomir, soţul ei, în care mai joacă Mădălina Craiu şi Răzvan Vasilescu.

mare.jpg

dana rogoz si sotul ei la avanpremiera filmului mo
Dana Rogoz şi regizorul Radu Dragomir au venit de mână la avanpremieră
Foto Sever Gheorghe

Povestea filmului este despre Mo şi prietena ei care sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua şansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat. Cele două ajung în casa profesorului, iar Mo ajunge şi în patul acestuia.

Dana Rogoz şi Răzvan Vasilescu au avut de filmat câteva scene de sex explicit, o scenă de sex oral şi un viol, iar acest lucru nu le-a fost prea la îndemână. „Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă Răzvan Vasilescu nu ar fi acceptat rolul. Am filmt 13 zile la acest proiect”, ne-a povestit Radu Dragomir, regizorul filmului şi soţul Danei Rogoz.

dana_rogoz_razvan_vasilescu_filmul_mo.jpg

dana rogoz razvan vasilescu filmul mo
Dana Rogoz şi Răzvan Vasilescu au avut de filmat câteva scene de sex explicit

„E mai greu să fii regizor decât să fii soţul Danei. E primul film de lung metraj, am mai lucrat la diverse seriale. Scena aia de sex a fost foarte dificil de făcut pentru că era o miză imensă pentru film, în primul rând, şi toată lumea s-a concentrat pe ea. A mers bine, toţi aveam acelaşi interes, trebuia să iasă bine şi nu ne-am gândit la altceva”, ne-a povestit regizorul.

adela.jpg

Adela Popescu cu piciorul luxat şi Radu Vâlcan

 

„Aştept demult filmul ăsta, de acum patru ani. Am primit cadou scenariul de la Radu într-o formă aproape finală. Răzvan Vasilescu e un partener absolut minunat, care are foarte mare experienţă. Mi-a fost profesor în Universitate, la repertoriu, dar n-am mai jucat cu el până acum. Şi el a crezut în scenariu, Radu a scris pentru noi doi de la început. Am avut o chimie bună şi cu Mădălina Craiu, ne-am întâlnit o lună întreagă într-un teatru şi am repetat şi atunci a mers totul bine”, ne-a povestit Dana.

chisu.jpg

Alina Chivulescu şi Dan Chişu

 

Actriţa pe care toată lumea o ştie din „Abracadabra” sau din serialul „Îngeraşii” a împlinit 34 de ani ieri şi la avanpremieră au venit o grămadă de prieteni din showbiz, care i-au adus cadouri şi flori. „Am primit cerceii pe care îi port şi o vacanţă la Paris de la Radu şi Vlad. Amândoi au complotat. Vlad, fiul nostru, mi-a făcut cadou şi un desen. Cred că aniversarea asta e cea mai fericită din viaţa mea”, ne-a povestit Dana Rogoz în exclusivitate.

amalia.jpg

Amalia Năstase arată de milioane de când a slăbit

Vedete una şi una, la avanpremiera «Mo»

petre.jpg

Mihai şi Elwira Petre au răspuns prezent invitaţiei

 

Foarte multe vedete au ţinut să-i fie aproape Danei Rogoz la petrecerea de lansare, dar şi la ziua actriţei. Adela Popescu, cu piciorul luxat, împreună cu Radu Vâlcan, Alina Chivulescu, foarte răcită, şi Dan Chişu, Victoria Răileanu din “Vlad” şi Conrad Mericoffer din “Sacrificiul”, Mihai şi Elwira Petre, Amalia Năstase cu o siluetă de zile mari, Răzvan Fodor şi soţia sa.

fodor.jpg

Răzvan Fodor şi soţia sa

 

Citește și:

Dana Rogoz, rochie cu decolteu adânc la Festivalul de Film de la Veneția

Cum o plimbă soțul pe Dana Rogoz în coșulețul bicicletei! Imagini de senzație pe străzile Capitalei

 

 

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1