În pragul nunţii, Florin Salam a rămas fără naşă! Nick Rădoi s-a întors la fosta iubită VIDEO EXCLUSIV

radoi-actuala.jpg

Oana Iordache este din nou iubita oficială a milionarului şi probabil naşa lui Florin Salam

Florin Salam (39 de ani) se însoară la vară, în America, însă a rămas fără naşa anunţată iniţial. Nu de alta, dar Nick Rădoi (53 de ani), cel care îi va conduce la altar pe manelist şi pe iubita lui, Roxana Dobre, s-a despărţit de Mădălina Apostol, femeia cu care hotărâse să-l năşească.

În martie, cei patru s-au întâlnit la Bucureşti pentru a stabili detaliile marelui eveniment, însă după ce Nick a trecut din nou Oceanul totul s-a dus de râpă, căci a renunţat la Mădălina şi s-a împăcat cu iubita oficială, Oana Iordache. Cei doi s-au despărţit după ce blonda a fost invitată la o emisiune TV, unde a spus cu surle şi trâmbiţe că este gravidă cu Rădoi. În cele din urmă, omul de afaceri a dus-o la mai mulţi medici ginecologi care i-au spus că, din păcate, sau din fericire, ea nu este gravidă.

Florin Salam a rămas surprins de această rocadă, dar cum mai este ceva vreme până la nuntă, sunt mari şanse ca Rădoi să apară tot la braţul Mădălinei, despre care mulţi susţin că ar fi febleţea lui.

"Da, m-am împăcat cu Oana şi suntem bine deocamdată! Am iertat-o pentru tot! Acum asta e! Toată lumea mai greşeşte! Cu Mădălina mai ţin legătura, suntem prieteni!", a spus Nick Rădoi, pentru Click!

Acum Rădoi trebuie să găsească o soluţie ca să îl mulţumească pe Florin Salam. Ori milionarul va năşi la nunta lui Florin alături de Oana, ori Mădălinan îşi va relua rolul de naşă, la braţul fostului iubit: "Trebuie să mă gândesc! Mădălina trebuia să fie naşă, acum cu Oana, nu ştiu ce să fac! Trebuie să vorbesc şi cu Florin!", a completat milionarul, pentru Click!

Nick Rădoi şi Mădălina, relaţie cu năbădăi

Cu toate că acum este la braţul unei alte femei, Nick Rădoi şi Mădălina Apostol s-au iubit nebuneşte! Ba mai mult, erau logodiţi şi se pregăteau de nuntă! Chiar şi aşa, milionarul s-a întors în Statele Unite ale Americii, iar bruneta a realizat că vrea să fie alături de copiii ei, în România. Cum o relaţie la distanţă nu era pe placul niciunuia, au găsit soluţia cea mai simplă. S-au despărţit în toamna anului trecut.

"Se spune că o relaţie la distanţă nu rezistă! Din păcate, aşa este. Am decis să continuăm drumul vieţii separat, din motive perfect normale şi corecte. Eu sunt mamă şi trebuie să-mi cresc copiii aici, să-i susţin şi să-i iubesc. Nick Rădoi eşti un om minunat şi sunt norocoasă că te-am cunoscut!", declara Mădălina Apostol, în octombrie, anul trecut.

radoi-fosta.jpg

Mădălina Apostol a trecut acum în plan secund în inima lui Nick Rădoi
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1