Fetiţa lui Albu va fi năşită de Cristi Borcea

Citeste tot despre: 

Iulia şi Mihai Albu sunt în culmea fericirii. De ieri, sunt părinţii unei fetiţe absolut superbe, ce a primit la naştere nota 10 din partea medicilor şi care va avea şi naşi celebri, pe soţii Borcea.

Micuţa are 3,3 kg, 55 de centimetri, şi este sănătoasă tun.

„Sunt extrem de fericită. Nu mi-a venit să cred când am văzut-o şi chiar am început să plâng. Deja m-am obişnuit cu postura de mămică şi este extraordinar. Nu am avut deloc o naştere grea şi recomand tuturor femeilor să nască natural", ne-a declarat soţia celebrului designer de încălţăminte Mihai Albu.

Micuţa are tot ce-i trebuie acasă, fiind deja răsfăţată de părinţii săi.

„Am cumpărat tot ce este nevoie şi am terminat de amenajat camera. Am făcut totul aşa cum a vrut Iulia şi a ieşit minunat. Acum mai rămâne ca şi fetele să vină acasă. Postura de tătic este extraordinară. La început am avut ceva emoţii, şi îmi era frică să o ţin în braţe, dar până la urmă mi-am luat inima-n dinţi. Este absolut minunat să-mi strâng copilul la piept. Este o frumuseţe de fată, doar seamănă cu Iulia în privinţa asta. De la mine a moştenit fruntea lată şi de la ea frumuseţea", ne-a spus designerul.

Micuţa Mikaela Ioana Albu va fi creştinată peste circa două luni, urmând să-i aibă ca naşi pe Mihaela şi pe Cristi Borcea, prieteni buni cu soţii Albu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1