Ferenţ, Mercedes second-hand de la Ţiriac

Citeste tot despre: 

I s-a dus faima de zgârcit şi totuşi, Ion Ţiriac obişnuieşte să le surprindă pe iubitele sale cu daruri scumpe. El i-a dăruit Anamariei Ferenţ o limuzină Mercedes de toată frumuseţea. Asta este vestea bună. Vestea proastă este că nu s-a îndurat să-i ofere una nouă, ci una la mâna a doua.

Pasionată de cai-putere, Anamaria Ferenţ schimbă maşinile cu o viteză uluitoare.

Zilele trecute, solista a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la volanul unei limuzine Mercedes, cea mai luxoasă maşină pe care vedeta a condus-o în ultimii zece ani, de când a intrat în rândul posesorilor de permis de conducere.

Deşi Anamaria se încăpăţânează să spună că îşi plăteşte singură autoturismul, în rate, tatăl vedetei a declarat recent într-un interviu că limuzina reprezintă un cadou de la Ion Ţiriac.

Cu toate că i s-a dus faima că este strâns la pungă şi că face economie din orice, nu mai este un secret că miliardarul îşi răsfaţă toate iubitele cu maşini, haine sau bijuterii scumpe.

Dar iată că Anamaria nu a reuşit încă să-l convingă pe partenerul său că ar merita o maşină nou-nouţă, Mercedesul ei fiind achiziţionat de la Ţiriac Autorulate.

Chiar şi aşa, preţul limuzinei ajunge la 30.000 de euro, bani pentru care Anamaria ar trebui să muncească din greu, prestând la 30 de concerte.

Solista nu este deloc deranjată că are o maşină second hand, nu de alta, dar, într-un deceniu, ea a schimbat 12 automobile, toate cumpărate la mâna a doua: „Nu are rost să investesc prea mulţi bani într-o maşină pentru că, oricum, după cel mult un an, îmi iau alta", ne-a spus cântăreaţa.


Ţiriac şi Ferenţ s-au cunoscut la începutul anului

Ion Ţiriac a pus ochii pe Anamaria Ferenţ şi a dorit să o cunoască într-un cadru oficial, invitând-o să cânte la vânătoarea de la Balc, eveniment ce a avut loc în ianuarie.

Se pare că relaţia lor amoroasă a început la scurt timp, în discreţie maximă, cei doi fiind surprinşi o singură dată împreună, la un restaurant pretenţios, din Herăstrău.

Deşi a continuat şi întâlnirile cu Rosana Oprea, Ţiriac nu vrea să renunţe la Ferenţ, miliardarul şi cântăreaţa petrecând împreună, luna trecută, un weekend romantic la Monaco.

Şi Rosana Oprea are Mercedes

La vârsta de 70 de ani, Ion Ţiriac oscilează între relaţia cu Anamaria Ferenţ şi povestea amoroasă cu Rosana Oprea, fosta iubită a lui Dan Chişu.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Ţiriac şi pe Rosana, în primăvară, luând masa împreună la restaurantul de fiţe Casa di David, din Herăstrău.

Cei doi au plecat separat, iar Rosana s-a suit la volanul unei limuzine Mercedes E Klasse, al cărei preţ se ridică la suma de 50.000 de euro.

Se pare că Ion Ţiriac nu a fost atât de zgârcit cu Rosana, căci i-ar fi cumpărat acesteia şi un apartament de lux, în zona Dorobanţi, din Capitală, unde s-ar fi consumat şi nopţile lor de amor.

Numai că, recent, blonda a scos la vânzare această locuinţă, supărată de fotografiile care au apărut în presă cu Ţiriac, alături de Anamaria Ferenţ.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1