EXCLUSIV «Şerban Georgescu a fost un bădăran care i-a mâncat sufletul»

CLIIMA20100717_0085_1.jpg

Mădălina Manole şi Şerban Georgescu

A iubit cu patimă, dar a suferit cât pentru două vieţi! Alături de Şerban Georgescu, Mădălina Manole a avut parte de multe suişuri şi coborâşuri. Compozitorul a urcat-o pe cea mai înaltă treaptă a muzicii uşoare, însă, nu a fost capabil să o facă să se simtă împlinită ca femeie.

Citeşte şi:

Adriana Bahmuţeanu: «Petru parcă a fost actor de la Hollywood»

Adriana Bahmuţeanu: «Iubitul Mădălinei din America e cunoscut în România»

Ion Manole: «Trebuia să mă duc la poliţie, să zbier că Puiu îmi omoară fata» VIDEO

Se aşează pe un scaun în mijlocul sufrageriei. Îşi freacă mâinile, se uită, cu durere, la fotografiile Mădălinei şi izbucneşte în lacrimi.

„Acum vorbesc eu", le spune Eugenia rudelor, aflate în apartamentul de la Ploieşti. Şi începe să povestească fără oprire, secvenţă cu secvenţă, despre relaţia pe care fiica ei a avut-o cu Şerban Georgescu.

„Avea vreo 19 ani, când, un tip din Cenaclul Flacăra, i-a făcut cunoştinţă cu Şerban. După vreo opt ani de relaţie au hotărât să se căsătorească. A respectat-o şi iubit-o până la un moment dat, pentru că el voia mai mult să facă bani după urma ei. O umilea, o punea în situaţii penibile, chiar şi atunci când ieşeau în lume. Spre exemplu, îi lua mâncarea din faţă şi îi spunea că ea e doar un copil. Tot timpul o tortura cu purtarea lui neomenească. A fost un bădăran care i-a mâncat sufletul. Prietenii îi spuneau că nu mai e de trăit cu el, dar ea nici nu voia să audă. Le spunea că e omul sufletului ei şi că va trăi cu el până la moarte", povesteşte, îngândurată, Eugenia Manole.

Nici din partea fostei soacre, Mădălina nu a primit alinare.

„Mama lui Şerban a fost mereu împotriva fetiţei mele. Nu a dorit-o. Ea voia să aibă ca noră o doctoriţă, ca ea, sau o ingineră", continuă femeia.

„Fata cu părul de foc" nu a mai putut accepta situaţia, iar visul de a trăi cu Şerban până la moarte s-a spulberat în 2002, când a decis să divorţeze.

„Mădălina îi spunea mereu: «Şerban, se va umple paharul şi nu am să mai pot rezista», ceea ce s-a şi întâmplat. A vrut să facă atât de mult muzică, că nici nu a vrut să ne asculte. Trebuia să stea la Aeroportul Otopeni, acolo unde era angajată", oftează mama cântăreţei.

Vezi şi:

Carmen Rădulescu: «Mădălina Manole a fost o maşină de făcut bani pentru Şerban Georgescu»Mădălina, sfâşiată între doi bărbaţiPetru Mircea: «Lăsaţi-mă să-mi plâng soţia»

Clipele prin care a trecut artista după divorţ au fost de coşmar. „Dacă ar fi vrut să se omoare, atunci ar fi avut toate motivele. Îl pierduse pe omul sufletului ei, copil nu avea. Tocmai de aceea, nu cred în sinuciderea ei", a conchis femeia îndoliată.

«Mădălina era maşină de făcut bani pentru Şerban»

Carmen Rădulescu: Cântăreaţa Carmen Rădulescu a fost şi ea iubita lui Şerban Georgescu, primul soţ al Mădălinei Manole, şi a făcut declaraţii şocante la adresa acestuia, luni seară, la emisiunea „Răi da› buni", la Antena 2.

„Eu şi Mădălina am fost pentru Şerban maşini de făcut bani. Mădălina a fost mai deşteaptă decât mine, a reuşit să pună ceva bani deoparte, eu am plecat din această relaţie doar cu jeanşii de pe mine. Şerban nu făcea nimic gratuit, el investea într-un anumit artist şi voia să câştige imediat. Când veneam obosită din turnee, prima lui întrebare era: „Unde sunt banii? Ai adus banii? Ţi-ai luat pantofi, cât au fost? Ţi-ai luat o bluză, cât a fost?», a declarat Carmen.

Mirabela Dauer, prietenă apropiată a Mădălinei Manole, a declarat, în direct, la „Agentul VIP"(Antena 2) că familia artistei este de vină pentru gestul necugetat pe care l-a făcut „fata cu părul de foc": „Ea a muncit timp de 20 de ani pentru alţii, pentru familia ei, pentru bărbaţii pe care i-a avut, mai buni sau nemernici. Cine e de vină? Ea? Dacă ar fi după mine, să mă ierte toată lumea, în clipa asta i-aş pune şi pe părinţii ei şi pe familia lui la zid şi i-aş împuşca. Ei i-au făcut răul ăsta. Toţi sunt de vină.".

Mărturiile lui Petru,soţul Mădălinei

Vizibil marcat de moartea Mădălinei, Petru Mircea rupe tăcerea. Acesta a găsit tăria să vorbească la PRO TV despre viaţa lor, dar şi despre fatidica noapte, când soţia lui şi-a luat viaţa. Vizibil deranjat faţă de acuzele aduse de socrii săi, a spus că la un moment dat se va afla tot adevărul despre motivele care au împins-o pe artistă să bea otravă.

"Magda a fost omul care m-a completat mereu. De acum încolo va fi îngerul care mă va completa mereu".

"Am fost singurul care i-a putut pătrunde în suflet. Magda a fost efectiv un înger rătăcit pe pământ".

"Adevărul va ieşi la lumină şi lumea va înţelege perfect ce s-a întâmplat în sufletul ei şi Dumnezeu va alege perfect momentul".

"Noi am fost nedespărţiţi. În scurta noastră bucurie o singură dată am intrat fără ea în marele complex comercial de lângă casă. Am apărat-o şi am protejat-o".

"În mijlocul săptămânii, brusc era un alt om, după care, îşi revnea şi devenea femeia dulce şi zâmbitoare".

"În momentele de rătăcire spunea că e mai bine ca ea să ne vegheze din altă parte".

"Copilul nu va cunoaşte niciodată dragostea de mamă. Nu va avea pe cine să strige mamă".

"Am mers împreună la culcare aşa cum făceam de fiecare dată. Am visat frumos. De când o cunosc visez frumos şi o să visez frumos în continuare".