Exclusiv! Laurette și-a luat vilă de 100.000 de euro în Bragadiru

12-13-vedete-laurette.jpg

Laurette nu a avut noroc în amor

Din primăvara acestui an se tot frământa să-și ia casă, după ce a locuit în chirie mai bine de zece ani. Iată că acum i s-a îndeplinit visul, iar Laurtette Atindehou are o vilă pe numele ei, în care locuiește cu fetița sa.

În 2014, după ce plecat din casa fostului iubit, Mihai Ștefan, Laurette Atindehou (34 de ani) a locuit cu chirie într-un apartament din zona Pipera. Pentru că plătea destul de mult, 500 de euro lunar, mulatra s-a gândit că i-ar prinde mult mai bine ca banii să se ducă în ratele propriei case, așa că s-a interesat cum poate obține un împrumut la bancă. Mai întâi și-a vândut mașina cu 10.000 de euro, ca să completeze suma dată ca avans, iar acum, după lungi căutări și așteptarea aprobării creditului, mulatra a aflat vestea cea mare: i s-a aprobat împrumutul, iar joia trecută a semnat actele pentru casa mult visată. Este vorba despre o vilă în valoare de 110.000 de euro, în Bragadiru, dotată cu 3 dormitoare, două băi, living, bucătărie, mansardă, balcon, grădină.

12-13-vedete-foto-2-2-col-laurette-sot.jpg

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit în penitenciarul Jilava

”Am marcat două obiective importante în viața mea: am căștigat custodia Serenei și mi-am luat casă. Sunt foarte fericită. Creditul este pe 25 de ani, plătesc rată de 1.200 de lei (n.r. a avut avans consistent). Urmează să mă mut, casa e finisată, are centrală, însă trebuie să o mobilez. Sper ca până de Sărbători să reușesc să fac această mutare. Voi sta împruenă cu fetița și cu fratele meu”, a declarat, pentru Click!, Laurette Atindehou.

22538006_10212093684069714_1680063625_n.jpg

Laurette, casa, vila, Bragadiru
Casa lui Laurette a costat 110.000 de euro
foto: arhivă personală

Acum, indiferent de viitorul relației cu soțul ei, Ciprian Nistor, închis în Penitenciarul Gherla, mulatra poate sta liniștită că are asigurat un loc al ei. Laurette și Ciprian s-au căsătorie 21 februarie 2017, în Penitenciarul Jilava, acolo unde afaceristul şi ispăşea pedeapsa pentru evaziune fiscală. Luna trecută, a fost mutat în Penitenciarul Gherla.

 
 

Citește și

  • Un munte de tristeţe! Aşa a fost Laurette în weekend, iar imaginile surprinse de fotoreporterii Click! vorbesc de la sine. Cu gândul la soţul din penitenciar, mutat recent în regim închis, mulatra aleargă singură după doi iepuri: vrea să-şi vândă BMW-ul şi să-şi ia casă.

  • Laurette Atindehou a decis să renunţe la apartamentul din Băneasa, unde plăteşte lunar o chirie de 350 €, pentru a se muta la casa ei. Dar, pentru că nu are bani strânşi la puşculiţă, ea se vede nevoită să facă un împrumut de 70.000 € la bancă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1