EXCLUSIV Gabriela Cristea ia lunar 11.000 € să revină la tv

CLIIMA20130830_0137_1.jpg

Gabi Cristea este iar vedeta postului Kanal D

Gabriela Cristea revine “pe sticlă” de luni, la Kanal D, la emisiunea “Te vreau lângă mine”. Vedeta va avea un salariu mai mare decât Viorica şi Ioniţă din Clejani, care au prezentat ultimul sezon al acestei producţii.

Gabriela Cristea revine pe micul ecran din 2 septembrie la postul Kanal D. Bruneta va avea un salariu cu 1.000 de euro mai mare faţă de cât câştigau, la un loc, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, pe care i-a înlocuit la "Te vreau lângă mine".

Fosta soţie a lui Marcel Toader va avea un onorariu lunar de 11.000 de euro, în timp ce Clejanii au luat împreună 10.000 euro.

Gabriela a mai lucrat la Kanal D, fiind amfitrioana emisiunii "Noră pentru mama", care i-a adus notorietatea, dar şi cel mai mare salariu la Kanal D la momentul respectiv, adică 20.000 euro, sumă despre care se spune că ar avea-o acum Teo Trandafir, noua "achiziţie" a postului. După "Noră pentru mama", Gabriela a prezentat "Draga mea prietenă", care îi aducea în buzunar doar 7.000 euro.

Anul trecut a renunţat la acest format, după ce a încercat să obţină o mărire de salariu, iar acum se pregăteşte să revină în forţă în televiziune.

Cu toate că, iniţial, Gabriela a fost tentată să prezinte o emisiune pe acelaşi tronson orar pe care fusese şi Oana Roman cu "Drept la ţintă" în sezonul trecut, ulterior, vedeta s-a răzgândit. După ce a ţinut câteva luni de zile capul de afiş al ziarelor şi, respectiv, al emisiunilor de tip tabloid de la noi cu divorţul  scandalos de Marcel Toader, bruneta a preferat o emisiune cu un format mult mai cuminte.

Vedeta şi-a invitat deja fanii la prima ediţie "Te vreau lângă mine", pe care o va prezenta de luni până vineri de la ora 13.15. Ea a filmat de curând spotul publicitar pentru emisiune.

"De luni, vă aştept în direct la Kanal D, începând cu ora 13.15, să ne împărtăşim sentimentele şi să descoperim tainele iubirii în emisiunea «Te vreau lângă mine»", a scris Gabriela pe Facebook. Formatul emisiunii este unul de tip reality, în care persoane de toate vârstele îşi caută marea dragoste, în direct, cu ajutorul Gabrielei.

Speră să-şi găsească şi ea jumătatea

Marcel Toader (50 de ani),  fost rugbyst șI Gabriela Cristea(38 de ani), prezentatoare tv

Poate că aceasta va fi ocazia ideală pentru ca bruneta să îşi găsească şi ea jumătatea, pe care o caută de atâta timp. Chiar dacă a trecut de curând printr-un divorţ, Gabriela susţine că nu a rămas cu răni prea adânci şi pretinde că încă mai crede în iubire.

"Îmi place să dăruiesc fericire. Îmi place dragostea, chiar dacă uneori doare, chiar dacă implică sacrificii şi compromisuri. Am învăţat pe propria-mi inimă că într-o relaţie e important să te simţi în siguranţă, să fii fericit şi împlinit şi tocmai de aceea aş vrea ca cei care îşi caută dragostea adevărată să nu facă greşeli. Îmi place să văd cupluri fericite, să văd inimi pline de iubire", spune aceasta, în spotul de prezentare a emisiunii pe care o va prezenta din 2 septembrie. Gabriela Cristea a divorţat de Marcel Toader în primăvară.

Gabriela Cristea revine luni pe sticlă!

FOTO Cum s-a distrat Gabriela Cristea în faţa aparatului de fotografiat

Gabi Cristea i-a lăsat pe Clejani fără 10.000 €

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1