EXCLUSIV. Transformarea șocantă a primei soții a lui Miron Cozma. Dana este extrema Marinelei Nițu

mirona_cozma_1.jpg

Miron Cozma prima sotie, Dana Cozma, Marinela Nitu, Luceafarul Huilei, dezvaluiri, familie Miron Cozma
Așa arăta Miron Cozma pe vremea când era rocker
foto: arhivă personală

Mai are trei ani și se pensionează, însă până atunci Dana Cozma se bucură de meseria de educatoare, fiindcă printre învățăcei se află și nepoțelul său, micuțul Tudor, în vârsta de 4 anișori. Are 57 de ani și ar putea spune că se află la vârsta la care se relaxează cu adevărat, având în vedere greutățile prin care modesta doamnă a trecut dupa ‘90, când soțul său, Miron Cozma, a fost arestat în dosarul “Mineriadei”. "Luceafărul Huilei" ne-a vorbit la superlativ despre singura femeie care l-a făcut tătic.

 Rămasă singură, femeia s-a ocupat de cei doi copii ai lor, Dan și Mirona, fiindu-le și mama, și tată. În plus, după divorțul din 1999, Dana Cozma a hotărât să nu-și mai refacă viața. Miron Cozma confirmă că prima sa soție a suferit enorm şi îi păstrează cel mai mare respect pentru modul în care aceasta a ales să-și trăiască viața.

mirona_cozma_2.jpg

Miron Cozma prima sotie, Dana Cozma, Marinela Nitu, Luceafarul Huilei, dezvaluiri, familie Miron Cozma
În tinerețe, liderul minerilor era comparat cu Mihai Eminescu

“Pe Dana am cunoscut-o prin ’75, la discoteca pe care o aveam în Lupeni. Erau vreo 46 km până acolo, lua autobuzul şi schimba vreo patru ca să ajungă la mine. Ea era splendidă pe-atunci, ochi albaștri, păr blond, eu aveam un păr imens, că ascultam rock, purtam pantaloni reiați, ciocate și tricouri mulate. Ne-am cunoscut când ea avea 16 ani, iar la 20 ai ei ne-am și căsătorit, era prin anul ‘80. În ‘81 s-a născut Dan, iar în ’92, fiica noastra, Mirona. Pe 10 ianuarie 1997 am fost arestat, iar doi ani mai târziu am divorțat şi am făcut partajul: i-am lăsat apartamentul cu 3 camere din Petroșani. Când am intrat la închisoare, fiica mea avea 5 ani, când am ieșit avea 16 ani. Am stat 11 ani acolo, iar Dana a trebuit să se descurce absolut singură. A angajat-o cineva la serviciul administrativ, la mină, a lucrat profesoară de engleză, apoi educatoare. S-a descurcat, dar emoțional a fost cumplit de greu pentru ea. Pe chipul Danei se vede toată suferința, toată povara. Pentru tot ce a făcut, îi port un respect maxim acestei doamne, o femeie deosebită, cu onoare, și care mi-a răbdat multe. Deși a avut pretendenți și ocazii să se căsătorească, Dana a ales viața în trei, adică ea și copiii”, a declarat, pentru Click!, Miron Cozma.

thumbnail.jpg

Miron Cozma prima sotie, Dana Cozma, Marinela Nitu, Luceafarul Huilei, dezvaluiri, familie Miron Cozma
Așa arată acum Dana Cozma (prim-plan). Aici, alături de cei doi nepți
foto: arhivă personală

Dana locuiește acum la Timișoara și nu se vaită. Din contră, se laudă cu doi copii realizați, căci băiatul are doi copii, iar fiica lucrează la o companie mare și și-a luat casă în rate. În plus, se bucură din plin de viața de bunică. “Dan are doi băieți, pe Rareş și pe Tudor. El lucrează în străinătate, iar nora mea și nepoțeii locuiesc cu Dana. Eu cu Dana mă văd destul de rar. Anul ăsta de vrei trei ori, iar recent ea a fost la mine cu nepoții. I-am dus la restaurante, în parcuri, la locuri de joacă, le-am mai luat jucării. Dana îi este educatoare mezinului, i-a fost și celui mare. Ne-am simțit foarte bine”, ne-a mai spus „Luceafăraul Huilei”. Totuși, chiar dacă relațiile cu fosta soție sunt bune, nu se gândește la împăcare. “Am avut o viață tumultuoasă dintotdeauna și nimeni nu a reușit să mă stăpânească. Mie îmi place libertatea. Nu se mai poate, e cert. Dar am iubit-o mult, i-am scris și ei vreo 24 de poezii. O respect din tot sufletul pe Dana”, a mai spus acesta.

marinela_nitu_020.jpg

marinela nitu
Marinela Nițu, "regina" operațiilor estetice, este complet diferită de Dana Cozma
foto: arhiva Click!

Istoricul relațiilor celebre ale lui Cozma

1975-1999 – Dana Cozma

1999-2005 – Marilena Nițu

2008-2010 – Monica Ionescu

2010-2014 - Marilena Niţu

Citește și

  • miron cozma, monica ionescu

    S-a iubit pătimaș cu Miron Cozma, i-a fost soție, însă după doar 18 luni de mariaj a ajuns la divorț. Avocata care în 2008 l-a alinat pe ”Luceafărul huilei” după eliberare ne-a oferit picanterii din viața conjugală cu acesta. Fostul soț a vrut să o dea pe mâna esteticienilor, însă înspăimântată de imaginea Marinelei Nițu, aceasta l-a refuzat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1