EXCLUSIV Cristi Borcea și-a scos nevasta și copiii la film. Ce dulce e viața după închisoare!

cristi-borcea-valentina-pelinel-site.jpg

Fostul finanțator de la Dinamo și soția sa au fost însoțiți de fiul lor, Milan, și de Melissa, fiica din prima căsnicie. Bona filipineză i-a urmat din spate

Cristi Borcea şi-a reluat rapid activităţile cotidiene după ce a fost eliberat. La două săptămâni de la decizia dată de magistraţii Tribunalului Ilfov, fotoreporterii Click! l-au surprins pe afacerist la mall. Nu singur, ci însoţit de Valentina Pelinel, fiul lor, şi fiica acestuia din căsnicia cu Mihaela Borcea, dar şi de bona filipineză.

Cristi Borcea (49 de ani) are multe de recuperat alături de copii, de actuala soţie, dar şi de fostele cu care a rămas în relaţii bune. După ce a părăsit Penitenciarul Rahova, a avut poftă de un shopping la mall. Zilele trecute,  fostul finanţator de la FC Dinamo Bucureşti a fost surprins într-un mall din zona Băneasa, după orele prânzului, alături de o parte din familia sa. Soţia Valentina Pelinel (38 de ani), fiul lor Milan (3 ani), dar şi Melissa (16 ani), fiica din prima căsnicie a lui Borcea cu Mihaela, au fost la o promenadă prin centrul comercial din zona de nord a Capitalei.

1.jpg

Borcea și-a scos familia la o plimbare în mall. El și Valentina sunt mai uniți ca niciodată

Borcea a ieşit şi acum în evidenţă cu eleganţa lui pe care a etalat-o nu doar la încarcerări şi eliberări, ci şi la evenimente mai deosebite şi chiar ieşiri obişnuite precum aceasta. Extrem de ferchezuit, într-un costum negru cu maletă, pantofi scumpi, şi aranjat până la ultima şuviţă de păr, Borcea putea fi recunoscut de la o poştă. Valentina Pelinel a preferat însă o ţinută casual la fel de închisă la culoare. Cei doi şi-au ţinut de mânuţe copilul, în timp ce Borcea a avut grijă să nu ”dispară” de lângă ei Melissa. Din urmă, bona filipineză s-a chinuit să ţină pasul cu familia, deşi căra în spate un ditamai rucsacul care părea destul de greu. După ce au aruncat câteva priviri prin magazinele de haine şi au mai vorbit, aceştia au avut o ţintă precisă şi au mers direct către cinema pentru a viziona un film. Probabil că afaceristului îi era dor să vadă un film cu cei dragi la mall, aşa că şi-a îndeplinit şi această dorinţă banală.

4.jpg

Afaceristul a fost recunoscut de trecători imediat

Unii dintre cei aflaţi la mall l-au recunoscut şi s-au uitat lung el, însă Cristi şi-a ferit privirea şi a încercat să se concentreze doar la soţie şi la copiii săi. Iată, la două săptămâni de când a fost pus în libertatea condiţionată de către magistraţii Tribunalului Ilfov, Cristi Borcea încearcă să nu piardă nici măcar o clipă alături de cea de-a treia soţie. Urmează  ca cei doi să programeze botezul gemenelor Rania Maria şi Indira Maria, în vârstă de nouă luni.

Încarcerat de două ori, Borcea a avut parte de multe complicaţii sentimentale şi de multe răsturnări de situaţie amoroasă chiar în timp ce se afla la închisoare. Astfel, în timp ce îşi ispăşea pedeapsa din dosarul ”Valiza”, Alina Vidican a divorţat de el după ce a aflat că are o relaţie cu Valentina Pelinel, care între timp i-a dăruit şi un copil. La a doua condamnare, în dosarul terenurilor din Mamaia, Pelinel l-a făcut tată de gemene!

Are nouă copii cu patru femei

5.jpg

Mihaela este prima soție a lui Borcea

Dacă Valentina Pelinel are acum trei copii, iată că soțul ei se apropie de un număr record. Fostul boss de la Dinamo mai are puțin și ajunge la o echipă de fotbal. Are 9 copii cu patru femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (16 ani). 

6.jpg

Cu avocata Simona Voiculescu are o fiică

În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa.

7.jpg

Cu Alina Vidican are doi copii

În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (7 ani) şi pe micuţa Gloria (4 ani). Borcea le achită o pensie alimentară de lux. De fiecare dată, în special cu prilejul sărbătorilor,  Cristi îi adună pe toți lângă el, le oferă cadouri și are grijă de ei.

 
 

Citește și

  • Mai multe vedete masculine autohtone au apelat la estetician pentru intervenţii sau doar pentru mici retuşuri, însă solistul Aurel Moldoveanu şi-a schimbat aproape complet înfăţişarea. Artistul vrea să arate perfect şi să se ridice la nivelul aşteptărilor, mai ales că are lângă el o soţie mult mai tinerică şi un băieţel, Mihail, de un an şi nouă luni.

  • Veste-şoc în familia lui Cristi Borcea. Fostul dinamovist a primit o condamnare de 5 ani, iar vineri dimineaţă, 8 februarie, s-a prezentat singur la IPJ Ilfov, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova. Acasă au rămas soţia Valentina Pelinel, însărcinată cu gemene, dar şi fiul Milan, care abia se obişnuise cu prezenţa tatălui în cele 7 luni care au trecut de la eliberarea acestuia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1