Elena Cârstea, prima vizită, primul scandal

Citeste tot despre: 

Recent întoarsă în ţară, Elena Cârstea l-a căutat pe fostul iubit, George Papari, căruia i-a făcut şi o vizită surpriză la restaurantul pe care îl patronează. Cântăreaţa a fost însă vizibil deranjată şi de prezenţa actualei iubite a acestuia, Cristina Şişcanu, asistenta lui Mădălin Ionescu, pe care a ironizat-o toată seara.

A doua zi după reîntoarcerea în ţară, Elena Cârstea nici nu a vrut să audă de repaus. Primul lucru pe care cântăreaţa l-a făcut a fost să îşi viziteze prietenii de-o viaţă.

Primul pe lista artistei a fost patronul restaurantului Byblos, George Papari, fostul său iubit, după cum nu se fereşte să recunoască artista. În prezent, omul de afaceri are o relaţie, care durează de peste trei ani, cu Cristina Şişcanu, asistenta lui Mădălin Ionescu.

Surse demne de încredere au mărturisit că Elena Cârstea l-ar fi sunat pe George, însă acesta nu i-ar fi răspuns. Chiar şi aşa, Elena şi-a făcut apariţia în restaurantul acestuia, din Piaţa Amzei, dorind să îşi vadă o iubire mai veche, cei doi trăind o poveste de dragoste în anul 1996.

Cristina şi George sunt împreună de aproape trei ani

George şi Elena au cinat împreună, însă la un moment dat şi-a făcut apariţia şi iubita lui George, Cristina Şişcanu. Elena pare să nu fi agreat prea mult prezenţa reporterului, devenind din ce în ce mai ironică şi agitată. Persoane de la mesele alăturate au declarat că artista a ironizat-o încontinuu pe jurnalistă, ridicând vocea de fiecare dată când o numea „fetiţo".

„Este adevărat că îmi spunea «fetiţo» deşi îmi ştia numele, amintindu-mi mereu că eu sunt mică şi mai am de învăţat ca să vorbesc", a declarat reporterul Antena 1.

Cristina Şişcanu a recunoscut că s-a întâlnit cu Elena Cârstea, care a încercat tot timpul să o pună la punct, ridicând de multe ori tonul.

„E adevărat că l-a căutat pe iubitul meu. Joi seara a venit la restaurant, iar George când a văzut-o m-a chemat să vin şi eu pentru a cina. În tot acest timp, petrecut la masă, a ţinut să insiste asupra faptului că a avut o relaţie cu actualul meu iubit. Limbajul şi atitudinea sa sfidătoare la adresa mea nu au reuşit să mă mişte în niciun fel. Totuşi nu aş vrea să dau detalii despre atacurile doamnei Cârstea la adresa mea pentru că mai mult m-au amuzat decât m-am enervat", spune Cristina Şiscanu.

«Să mă lase dracului în pace»

Contactată de ziarul Click!, Elena Cârstea a recunoscut că s-a văzut cu George Papari săptămâna trecută, despre care spune că este o persoană foarte dragă ei.

„Mă întâlnesc cu cine vreau eu. Eu sunt o fire glumeaţă şi am fost prost înţeleasă. Pe fătuca asta (Cristina Şişcanu) am văzut-o o singură dată în viaţa mea şi nu mă interesează fiinţa ei. Să mă lase dracului în pace! Eu am făcut un efort foarte mare să vin în ţară, iar alţii se leagă de mine. Nu vreau să mai aud de România", a declarat Elena Cârstea.

Mai citeşte:

Elena Cârstea: «Vin la doctor în România»
Elena Cârstea: «Am de dat 90.000 de dolari după operaţie»
Elena Cârstea s-a angajat la mall, în America
Elena Cârstea, trântită la pat de munca de vânzătoare
Elena Cârstea: «La 20 de ani am făcut avort!»
Cârstea şi-a făcut testamentul cu 12 ore înaintea operaţiei

Elena Cârstea: «Aveam 95% şanse să mor la operaţie!»
Elena Cârstea: «Gata, am scăpat!»

Elena Cârstea s-a operat pe datorie

Elena Cârstea, regim draconic pentru a plăti datoria
Elena Cârstea, 22 de ore în pat
Cârstea, după operaţie: «Nu mă simt deloc bine»


Vezi aici galerie foto cu Elena Cârstea la întoarcerea în ţarăNu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Elena Cârstea...

A făcut de mai multe ori scandal

Elena Cârstea pare a avea un temperament vulcanic. Ea s-a certat în anii trecuţi şi cu alte vedete autohtone, printre care Andreea Bălan şi Teo Trandafir.

2002 - Andreea Bălan, îmbrâncită în piscină

Elena Cârstea pare să aibă ceva împotriva noii generaţii de vedete, cântăreaţa având antecedente cu privire la scandalurile cu domnişoare celebre. În urmă cu 7 ani, Elena Cârstea şi Andreea Bălan au fost invitate într-o emisiune de televiziune, în care se dezbătea conflictul dintre generaţii.

Tema emisiunii s-a transpus repede în realitate, iar Elena a început să o jignească pe tânăra blondină. În cele din urmă Elena a îmbrâncit-o pe fosta componentă a trupei André într-o piscină de pe platoul de filmare.

2005 - Elena s-a supărat şi pe Teo

În anul 2005 Elena Cârstea s-a certat şi cu Teo Trandafir, care la acea vreme modera o emisiune de divertisment la Pro Tv. Totul a pornit de la câteva informaţii pe care cântăreaţa a promis că o să le dea în exclusivitate la show-ul prezentat de Teo.

Promisiunea nu a fost respectată, Elena povestind despre mariajul din America la emisiunea lui Măruţă, fapt ce i-a anulat prezenţa la Pro Tv. Nemulţumită de decizia lui Teo, aceasta nu s-a sfiit să se certe cu "regina audienţelor" ore în şir la telefon.

2007 - Cârstea a făcut scandal în parcare

În anul 2007, Elena Cârstea a fost protagonista unui scandal în plină stradă. Aflată în centrul oraşului pentru câteva cumpărături, cântăreaţa a parcat pe un loc nepermis. Fără să ţină cont de anumite reguli, vedeta a ignorat semnul interzis, parcând pe o stradă din Piaţa Romană, unde este permis doar accesul locatarilor.

În momentul în care proprietarul clădirii, în poarta căreia a parcat a rugat-o să îşi mute maşina, aceasta a reacţionat în stilul caracteristic, adresându-i celebra frază: "Bărbaţii sunt nişte porci".


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1