Dovada că fosta soţie nu l-a uitat încă pe George Copos. Cum am surprins-o pe stradă

mare.jpg

Cristiana poartă verigheta și acum, după 10 ani de când Copos a înșelat-o
Foto: Mihai Ionescu

37 de ani sau, cum ar zice unii, o viaţă de om au fost împreună Cristiana şi George Copos. Au fost fericiţi, un cuplu respectat şi au clădit un imperiu împreună, însă s-au despărţit. Fosta doamnă Copos pare să nu se fi împăcat nici până în ziua de astăzi cu această situaţie, deşi bărbatul se afişează de un an cu noua familie. Afacerista încă nu a renunţat la bijuteria care i-a pecetluit destinul: verigheta!

Dacă ar fi să ne luăm după imaginile surprinse recent de către fotoreporterii Click!, nu prea există viaţă după George Copos (66 de ani). Odinioară, Cristiana (66 de ani) zâmbea, avea un chip vesel şi multă energie, însă iată că toate acestea au dispărut total de pe chipul ei odată cu divorţul.  Îmbrăcată în haine închise la culoare, lipsite parcă de eleganţa cu care ne obişnuise, îngândurată şi tristă, ascunsă după ochelarii de soare, afacerista se îndrepta spre cofetăriile din zona Dorobanţi. Cu două sacoşe şi câteva crenguţe ornamentale în mână, aceasta păşea destul de grăbită spre locaţiile pe care le deţine. Se pare că una dintre ele a fost închisă, iar spaţiul se poate închiria.

bd-2.jpg

Soţii Copos au fost căsătoriţi 37 de ani. Ei s-au cunoscut în 1981, la facultate

 

”Aici închidem obloanele” este anunţul de pe geam, alături de un baner mare cu ”De închiriat” şi un număr de telefon. Lăsând la o parte bijuteriile şi alte obiecte, se poate remarca de la o poştă accesoriul de pe degetul inelar. Este vorba despre verigheta la care Cristiana Copos nu a renunţat nici acum, la aproape zece ani de când fostul ei soţ a înşelat-o cu secretara Elena Stoica (39 de ani), mai tânără cu 27 de ani decât el şi cu care are o fetiţă, Daria Maria (8 ani). Este lesne de înţeles că o căsnicie de aproape patru decenii nu poate fi ştearsă cu buretele, iar faptul că încă mai poartă pe inelar legământul iubirii, acesta este şi un gest de recunoştinţă faţă de fostul partener de viaţă, dar poate înseamna că doamna Cristiana nu îşi mai doreşte să îşi refacă viaţa. Ea preferă să se bucure de momente frumoase alături de fiica sa şi de prietene.  În schimb, omul de afaceri a luat viaţa de la capăt alături de blondina care i-a dăruit o fetiţă. Cei trei au fost surprinşi de Click! atât la mare, vara trecută, cât şi la mall, în Bucureşti, la cumpărături, ca o familie fericită şi împlinită.

Copos s-a însurat anul trecut cu Elena Stoica?

bd-3.jpg

Elena Stoica este mai tânără cu 27 de ani

 

De mai bine de zece ani, George Copos și Elena Stoica s-au iubit pe ascuns. Femeia cu 27 de ani mai tânără a fost mai întâi secretara lui, apoi a avansat la funcția de marketing manager la unul dintre hotelurile acestuia. Rodul iubirii este Daria Maria, în vârstă de 8 ani. Micuţa este cea de-a doua fiică a fostului patron de la Rapid, el mai având o fată din prima căsnicie. Este vorba de Alexandra, în vârstă de 33 de ani, care, în prezent, se ocupă de o parte din afacerile tatălui său.

După ce a încheiat căsnicia de 37 de ani cu Cristiana Copos, omul de afaceri s-ar fi recăsătorit, anul trecut, cu amanta. A spus-o Mitică Dragomir pentru Digi Sport: „Copos şi-a revenit foarte greu. A fost distrus (n.r. după ce a făcut închisoare pentru implicarea în «Dosarul Transferurilor»). Acum, e foarte tare, e verde, are şi-o fetiţă, a doua. S-a recăsătorit, are o familie. Copos este un tip tare”.

bd-4-.jpg

Împreună au o fiică în vârstă de 8 ani

Citește și

  • Imagini de senzaţie surprinse ieri, în staţiunea Mamaia, de fotoreporterii Click! La 65 de ani, milionarul George Copos se comportă ca un Superman în compania noii sale familii, iubita Elena Stoica şi fiica lor, Daria Maria. De dragul copilei, afaceristul a încercat toate sporturile nautice, dar nu şi-a neglijat nici partenera, pe care a sărutat-o non-stop.

  • george copos cristiana copos fosta sotie

    Au fost căsătoriți timp de 36 de ani și au clădit un imperiu împreună. Dar cum au decis să se despartă, așa au luat hotărârea să-și împartă și afacerile, în mod civilizat. George Copos (65 de ani) rămâne cu hotelurile în timp ce fosta sa soție, Cristiana Copos (59 de ani), se va ocupa în continuare de lanțul de cofetării ”Ana Pan”.

  • Zgârie-brânză, dar nu şi când vine vorba de noua familie! După divorţul de Cristiana, George Copos şi-a găsit fericirea în braţele Elenei Stoica, cea care i-a fost amantă 12 ani şi i-a dăruit o fetiţă în 2011. A luat-o de nevastă în vară şi o răsfaţă peste măsură. I-a luat casă de 250.000 € lângă Bucureşti, iar recent fotoreporterii Click! i-au surprins în complexul lui Ţiriac, unde preţurile pentru închirierea sau cumpărarea unui apartament sunt astronomice.

  • Siameze, surori de cruce, prietene, spuneţi-le cum vreţi. Cristiana Copos şi Mihaela Geoană nu pot una fără cealaltă, iar de aproape două decenii le vedem umăr la umăr peste tot.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1