Dieta drastică urmată de Misha: ”Am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”

misha2.jpg

Misha, hotărâtă să slăbească! Ce dietă urmează
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Misha, fosta soţie a lui Connect-R, se mândreşte cu un trup perfect sculptat, însă urmează o dietă drastică, întrucât îşi doreşte să mai dea jos câteva kilograme.

În cadrul unui interviu, Misha a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină în formă, pe lângă faptul că mai ajunge din când în când la sală. 
 “Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin.  La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”, mărturiseşte Misha.  

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Misha, hotărâtă să slăbească! Ce dietă urmează: ”Am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”
Ciorba de burtă care are un gust desăvârşit. Ingredintul secret din această reţetă

Citește și

  • Connect-R este un bărbat care chiar ştie ce vrea de la viaţă. Artistul şi-a dorit cu orice preţ să se aşeze la casa lui şi să devină tătic. Ambele dorinţe i s-au împlinit deja, el căsătorindu-se miercuri cu iubita lui, Misha, care este însărcinată.

  • Duminică seară, Connect-R (31 de ani) a vorbit la emisiunea "Ultima oră" de la România TV despre căsnicia cu Misha, pe numele adevărat Mihaela Şotrocan (22 de ani).

  • În loc să petreacă în luna de miere, Connect-R şi Misha se confruntă zilele acestea cu mari necazuri. Nu în amor, ci cu sarcina solistei. Se pare că Misha are probleme de sănătate, motiv pentru care e nevoită să stea foarte mult la pat, iar Conncet-R refuză chiar şi concerte, pentru a-i fi alături.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1