De ziua lui Felix, Mihaela Rădulescu primește cadoul. Cum i-a furat aceasta surpriza

radulescu.jpg

radulescu
Felix a împlinit 48 de ani
instagram

Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani. Distanţa de 1.500 de kilometri dintre Bucureşti şi Monte Carlo n-o împiedică pe Mihaela să-i fie alături iubitului, iar cei doi au sărbătorit acest eveniment, însă nu singuri. Chiar dacă sărbătoritul a fost Felix, tot Mihaela a fost în centrul atenției și s-a bucurat cel mai mult de ”cadoul” acestuia.

Sunt îndrăgostiți până peste cap, iar acest lucru se poate vedea clar pe conturile lor de Instagram. Joi, 20 aprilie, parașutisul și-a sărbătorit cele 48 de primăveri și nu doar iubita sa i-a fost alături. Arnold Schwarzenegger s-a alăturat ”petrecerii” și a venit personal să-l felicite pe sărbătorit.

Cum Mihaela Rădulescu este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește orice lucru cu urmăritorii și fanii ei, nu puteau lipsi pozele de pe Instagram. ”Ce supriză plăcută! A apărut Terminatorul”, a adăugat aceasta la descrierea pozei publicate.

mihaelaZoom
Arnold Schwarzenegger s-a alăturat ”petrecerii”
instagram

 

Chiar dacă ”surpriza” îi era adresată și destinată sărbătoritului, adică lui Felix, tot Mihaela a fost cea care s-a bucurat cel mai mult de prezența lui Arnold. În cea de-a doua poză publicată pe Instagram, Felix dispare din peisaj, lăsând-o pe Mihaela să se bucure de cadoul lui. Cu zâmbetul până la urechi, Mihaela se bucură de prezența și semi-îmbrățișarea unui adevărat ”terminator”.”Nu-l poți învinui că mă iubește”, a adăugat Mihaela în descriere.

felixZoom
Mihaela s-a bucurat de cadoul lui Felix
instagram

 

Mihaela Rădulescu a devenit o adevărată figură în showbiz-ul românesc, de când a revenit pe micile ecrane ca jurat la ”Românii au Talent” și prezentator la ”Uite cine dansează”. Admirată și criticată, în mare parte, Mihaela are un program destul de încărcat. Cu toate acestea, vedeta face naveta săptămânal pentru a se întâlni cu iubitul ei, pe care îl laudă cu fiecare ocazie. Cei doi au început să se întâlnească din 2014 și se iubesc mai mult, pe zi ce trece.

Citește și