Cum arăta fosta iubită a lui Liviu Vârciu, înainte să fie concurentă la ”Insula iubirii”

unite.jpg

diana
Diana și Liviu Vârciu au avut o relație

Un nou sezon din cel mai fierbinte reality show, ”Insula iubirii” a se derulează la Antena 1. Ceea ce nu știu mulți telespectatorii este că printre concurente se află și o mică ”vedetă”. Diana Constantinescu, care a venit în Thailanda să-și testeze relația pe care o are cu Ben, a avut o relație cu Liviu Vârciu.

Noul sezon din ”Insula iubirii”, prezentat de Radu Vâlcan, a scos la iveală transformarea spectaculoasă a Dianei Constantinescu, o fostă iubită a lui Liviu Vârciu. Nici bine nu început emisiune că Diana a acaparat toate privirile prin felul în care arată, dar mai ales prin atitudinea sa.

Acum, Diana este tunsă scurt, are multe tatuaje, pare dură și rebelă, însă, în trecut, tânăra arăta total diferit. În trecut, aceasta avea părul deschis la culoare și lung, însă și atunci, ca și acum, era în centrul atenției. Aceasta făcea furori pe rețelele de socializare prin fotografiile publicate, fotografii sexy și provocatoare, inclusiv topless.

liviuZoom
Diana este fosta iuită a lui Liviu Vârciu

Diana a recunoscut în timpul show-ului căa venit la ”Insula iubirii” pentru a se afirma și a se face cunoscută, acest lucru asigurându-i o carieră în televiziune.  Aceasta și-a pus în aplicare ”planul” încă de la început prin atitudinea, comportamentul și vocabularul de divă arogantă, în căutare de atenție.

Diana a venit în emisiune alături de Ben, un om de afaceri din Slovenia, stabilit în România. Chiar dacă diferența de vărstă dintre ceidoi este considerabilă, Diana a mărturisit că îi oferă tot ce are nevoie. Mai mult decât atît, Ben i-a încredințat administrarea unui magazin din centrul Bucureștiului, atfel încât tânăra să aibă propria ei afacere.

dianaZoom
Diana are o relație cu un om de afacei din Slovenia
captură video

 

Fie că a venit să-și testeze relația pe care o are în prezent, fie că a venit pentru a se face remarcată de lume și televiziune, cert este că Diana reușește să facă ambele lucruri în același timp.

Citește și