Cristi Borcea, în război cu familia pentru copilul Valentinei Pelinel

borcea1.jpg

cristi borcea
Cristi Borcea va da declarații în calitate de martor
Foto: Arhiva Click!

Nu e deloc linişte în familia lui Cristian Borcea. Aflat în închisoare, fostul şef de la Dinamo va deveni tată peste o lună, şi tocmai numele pe care îl va purta viitorul său fiu a pus pe jar familia.

Sâmbătă a fost zi de vizită la penitenciarul Jilava, iar la Cristi Borcea au venit prima lui soţie, Mihaela, alături de fiul lor cel mare, Patrick (18 ani), şi de fiica lor, Antonia Melissa (13 ani).

 • patrick
  Patrick (18 ani) nu a ieșit prea fericit de la tatăl lui
  foto: BLITZ
 • patrick borcea
  Patrick și mama lui, Mihaela, l-au vizitat pe Cristi Borcea la închisoare
  foto: BLITZ
 • patrick mihaela
  Sâmbătă (9 aprilie), Patrick și Mihaela au mers împreună la Jilava
  foto: BLITZ
 • patrcik
  Discuția cu Cristi Borcea părea să-i fi adus neplăceri adolescentului
  foto: BLITZ
 • mihaela
  Mihaela a încercat în zadar să evite camerele de fotografiat ale paparazzilor
  foto: BLITZ
 • Maximize

1/5

Din păcate, bucuria revederii a fost umbrită de un anunţ făcut de Borcea: el le-a comunicat ce nume va purta cel mai mic dintre cei 7 copii ai săi, fiul pe care amanta lui, Valentina Pelinel, urmează să-l nască luna viitoare. Acesta va fi botezat Cristian Milan, iar acest lucru l-a deranjat peste măsură pe cel mai mare dintre copiii fostului acţionar dinamovist. 

7-act-1.gif

Patrick şi mama lui, Mihaela Borcea, au fost sâmbătă în vizită la penitenciarul Jilava, acolo unde este închis omul de afaceri
Foto: Blitz

Prietenii lui Patrick au povestit că vestea a căzut ca o lovitură de ciocan în moalele capului pentru băiat, deoarece şi el poartă prenumele tatălui său, Cristian, şi acum se simte cumva dat la o parte. Din această cauză, el a ieşit foarte abătut de la penitenciar, sâmbătă. Mai mult, supărarea l-a ţinut şi duminică, el fiind vizibil afectat şi la meciul Steaua – Dinamo (scor 1-1), partidă pe care a urmărit-o chiar pe Arena Naţională, dar care nu i-a tihnit deloc. 

7-act-pelinel-img_5681_preview.gif

Valentina Pelinel arată impecabil pentru o gravidă în luna a opta
Foto: Mihai Ionescu

Valentina Pelinel va naşte peste o lună un băiat, acesta urmând să fie al şaptelea copil al lui Cristian Borcea. Cu prima soţie, Mihaela, are trei copii, Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). Cu actuala soţie, care i-a fost amantă timp de opt ani, Alina, Borcea are doi copii - un băiat, Alexandru, în vârstă de 3 ani, şi o fetiţă, Gloria, născută în urmă cu nouă luni. El mai are o fată, Carolyn (8 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu, dar pe care a recunoscut-o abia în urma unui proces.

 
 

Citește și

 • valentina pelinel cristi borcea

  Alina Borcea şi Cristi Borcea s-au înţeles asupra termenilor divorţului. Deşi actuala soţie susţine că nu are "bărbat de lăsat", ea a semnat deja o convenţie premergătoare separării oficiale chiar înainte cu o săptămână înainte să plece în America. Avocatul familiei Borcea a confirmat demersurile făcute de cei doi soţi pentru a se despărţi şi în acte.

 • valentina pelinel

  Profitând de plecarea Alinei Borcea la Miami, Valentina Pelinel i-a făcut o vizită scurtă bărbatului care a lăsat-o însărcinată. Duminică (20 martie), fostul fotomodel a mers la penitenciar pentru a sta de vorbă cu Cristi Borcea.

 • S-au iubit aproape cinci ani, iar el a crezut că şi-a găsit, în sfârşit, jumătatea. Din păcate, n-a fost aşa. Relaţia lui Marian Toader cu Mihaela Borcea s-a terminat brusc, fără să apuce să-şi spună adio.

 • Cadouri nepreţuite, de asta tot are parte Cristi Borcea de ziua lui. Dacă anul trecut devenea oficial tatăl fetiţei fostei sale amante, avocata Simona Voiculescu, astăzi când împlineşte 46 de ani este şi mai fericit. Şi asta pentru că o altă amantă se pregăteşte să devină mama copilului său.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1