Cosoi, Săvuică şi Oana Roman s-au duelat în blănuri scumpe

12-blanuri-ved.jpg

Laura Cosoi poartă o blană de 600 de euro, din miel tibetan. Dana Săvuică are o capă din vizon, al cărei preţ trece de 1.300 de euro. Haina Oanei Roman este din vulpe argintie vopsită şi costă în jur de 1.500 de euro
Fotografii: Sever Gheorghe

Toată crema showbiz-ului românesc s-a strâns miercuri seara la prezentarea de modă a designerului Stephan Pelger. Acesta și-a pus în scenă noua colecție, de toamnă-iarnă 2016-2017, intitulată „Orient Express”, şi în cadrul căreia modelele au defilat pe peronul celebrului Tren Regal, garat în Remiza Specială CFR Mogoșoaia.

 Şi rochiile de pe podium au atras atenţia, dar şi vedetele prezente la eveniment. Acestea şi-au scos din dulap hainele de lux şi bine au făcut, căci seara s-a lăsat răcoare. Specialistul în blănuri Daniel Mărgărit a analizat, pentru Click!, cele mai interesante ţinute. ”Oana Roman poartă o blană din vulpe argintie vopsită, care dacă nu este de la vreo firmă specială, poate costa în jur de 1.500-1.800 de euro. A Laurei Cosoi este din miel tibetan și poate ajunge la 600 de euro, iar capa Danei Săvuică este din vizon şi costă între 1.300 şi 1.500 de euro”, ne-a spus Daniel Mărgărit.

 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1