Connect-R dezvăluie de la ce a pornit cearta cu Matteo, «fratele» lui de suflet

CLIIMA20130508_0136_1.jpg

Connect- R a vorbit despre prietenia lui cu Mateto (captură: Kanal D)
Citeste tot despre: 

După ce s-au certat la cuţite din cauza unui titlu de melodie, Matteo şi Connect- R au pus capăt discuţiilor dintre ei şi au reluat prietenia care îi leagă de ani buni.

Miercuri seară, Connect- R a fost invitat în emisiunea nocturnă de la Kanal D. Acesta a lămurit controversele din relaţia lui cu Matteo.

"A fost vorba de un titlu. A fost o lipsă de comunicare într-un triunghi nebun dintre mine, Matteo şi John Puzzle. Titlul lui m-a inspirat foarte grav. Atunci când am auzit expresia la el, m-a lovit foarte greu. Până la urmă am rezolvat această problemă", a declarat acesta.

Cântăreţul a povestit că prietenia lor nu a avut de suferit în urma acestei situaţii neplăcute şi că ei au rămas aceiaşi prieteni foarte apropiaţi. "De curând, a murit bunica lui Matteo. Chiar am simţit nevoia să îi dau un mesaj, iar el mi-a răspuns în acelaşi ton. Nu s-a schimbat nimic între noi", a spus Connect-R.

Artistul a vorbit şi despre relaţia lui cu Diana, fosta lui iubită, de care s-a despărţit de curând. "Normal că sufăr, orice om suferă atunci când iubeşte. Îmi doresc ca eu şi Diana să ajungem foarte buni prieteni. Nu am mai vorbit de ceva timp, pentru că fiecare are treburile lui. Nu ştiu acum ce se va întâmpla cu noi. Dumnezeu ştie", a mărturisit acesta.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1