Chef Foa se însoară cu fata patronului

chef_foa.jpg

Chef Foa
Ioana şi Florin au venit luni seara la evenimentul revistei “The One”
Citeste tot despre: 

Pasiunea pentru bucătărie i-a unit. Florin Scripcaru, alias Chef Foa, şi iubita lui, Ioana Aian Balu, se pregătesc de nuntă anul viitor.

Florin (32 de ani) s-a făcut cunoscut la emisiunea „The Flavours, 3 bucătari”, difuzată la Prima Tv. Din toamna aceasta, el a fost cooptat de echipa PRO Tv să facă parte din juriul “MasterChef”, alături de Patrizia Paglieri şi Adrian Hădean. Chef Foa, aşa cum a fost „botezat” de prieteni, munceşte de la 17 ani şi şi-a făcut ucenicia la Londra, lucrând la compania de catering a lui Jamie Oliver.

Întors în ţară, acesta s-a angajat la celebrul brand “Flavours Food Design”, locul unde şi-a întâlnit marea iubire. Din 2011, Chef Foa se iubeşte cu Ioana Aian Balu, fiica deţinătorului firmei de catering. Au fost prieteni, apoi iubiţi, iar acum se pregătesc de nuntă. “Da, urmează să ne căsătorim. Dar, cum aţi aflat? E momentul nostru şi nu vrem să dăm detalii”, ne-a confirmat Chef Foa.

 

 
 

Citește și

  • Juratul Masterchef va alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti

    Dacă cei mai mulţi dintre noi s-au obişnuit deja să-l vadă pe chef Foa în juriul de la Masterchef, îngăduitor sau nemilos cu concurenţii care îşi încearcă norocul în popularul show culinar difuzat de Pro Tv, pe data de 5 octombrie acesta va putea fi văzut într-o ipostază mai puţin obişnuită. Chef Foa va face parte din Team Hope, proiectul caritabil al Hope and Homes for Children şi va alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti, la proba de ştafetă.