Ce mare s-a făcut fetiţa Rocsanei Marcu!

Citeste tot despre: 

Fostul iepuraş Playboy i-a serbat recent ziua fiicei ei, Mayra, într-un local de fiţe din zona Herăstrău. La doi ani, micuţa merge deja la grădiniţă, la grupa mijlocie.

Mayra, fiica Rocsanei Marcu, a împlinit săptămâna trecută doi anişori, iar mama ei i-a pregătit o petrecere pe cinste la un club de fiţe din Herăstrău, unde au fost invitaţi toţi prietenii şi colegii de grădiniţă ai micuţei.

Pentru că Rocsana stă 12 ore pe zi la filmările pentru serialul „Trăsniţii" (Prima TV), ea şi-a înscris fiica la o grădiniţă în limba engleză din zona Pipera.

Mayra a fost încă de la naştere un bebeluş gigant, iar acum a fost mutată de la grupa mică la cea mijlocie, pe motiv că este mult mai dezvoltată decât ceilalţi copii de vârsta ei.

„Îi merge bine la grădiniţă, se înţelege foarte bine cu copiii şi a învăţat o grămadă de poezii şi de cântecele", a declarat Rocsana pentru Click!

La ziua ei, micuţa a primit o grămadă de cadouri, mai ales hăinuţe de firmă şi jucării, surpriza petrecerii fiind doi clovni pe care Rocsana i-a adus special pentru fiica ei.