Ce dacă avem datorii la Fisc, la distracţie suntem primii!

5-act-1sdfasd.jpg

Andreea şi Eram sunt în vizorul celor de la ANAF

Nu toţi românii dau fuga la Fisc ca să-şi achite datoriile. Nici măcar cei cu mulţi bani. Iar de când listele ”ruşinii” sunt publice, putem vedea exact cine sunt rău-platnicii cu ştaif. Printre aceştia se află Andreea Esca, dar şi soţul său. Vedeta nu-şi face griji că ar putea fi executată silit, aşa că petrece.

Pictată pe faţă şi cu datorii la stat! În această ipostază nu v-aţi gândit că o veţi vedea vreodată pe Andreea Esca. Dar uite că se poate. Joi seară, ştirista a dat  petrecere mare, la Biavatti Events. Mai exact, revista online „alistmagazine”, pe care o conduce. Şi cum tematica evenimentului a fost pictura pe faţă, toată lumea s-a prezentat în ton. Cine nu a avut timp să treacă pe la machiaj, s-a lăsat desenat chiar la faţa locului. Esca a dat tonul cu un machiaj şic, însă, nici soţul vedetei, Alexandre Eram, şi copii acesteia nu s-au lăsat mai prejos.

Veseli şi puşi pe şotii, membrii familiei Eram nu au dat semne că ar avea ceva pe suflet. Deşi au datorii la stat. Administraţia Sector 2 a Finanţelor Publice a publicat în data de 15 aprilie 2016 un anunţ colectiv în care apar mai mulţi contribuabili care sunt somaţi să-şi plătească datoriile. La poziţia 146 se află şi Alexandre Eram, care a primit somaţie pe  30 martie 2016, potrivit documentului. Surse din cadrul ANAF vorbesc despre faptul că şi Andreea Esca este datoare şi că ar fi  primit o decizie de impunere pe 15 februarie 2016. În cazul în care familia Eram nu va merge de bunăvoie să achite dările, în termen de 30 de zile de la primirea somaţiei,va fi executată silit. Mai precis, se va trezi cu poprire pe conturile bancare. Până la închiderea ediţiei, nu am reuşit să primim un punct de vedere din partea vedetei PRO TV. 

5-anaf-untitled-1.jpg

Numele lui Alexandre Eram apare pe lista ANAF la pozitia 146

Brenciu şi Bănică, pe «lista ruşinii»

Click! v-a relatat vineri că firmele prin care Horia Brenciu (44 de ani) şi Ştefan Bănică (49 de ani) îşi organizează spectacolele şi evenimentele apar pe lista ”ruşinii” dată publicităţii de ANAF pe 3 mai, pe site-ul insituţiei. Cei doi sunt la concurenţă, însă, Brenciu conduce detaşat. Firma lui, H.B. Media Entertainment SRL, avea, la 31 martie 2016, o datorie la bugetul de stat de 209.774 lei. Mabel Concert, firma prin care Bănică îşi ia banii, are o restanţă de 68.330 lei.

Guţă a fentat autorităţile

Nicolae Guţă a  fentat statul. A trecut banii, casele şi maşinile pe numele celor opt femei cu care a avut relaţii serioase, dar şi pe numele celor 11 copii ai săi. Asta au descoperit angajaţii Fiscului în momentul în care au vrut să stabilească ce avere are manelistul şi ce parte din ea este şi declarată la stat. Averea lui este estimată la 1,2 milioane de euro şi se compune din trei vile în Petroşani, două apartamente în centrul Capitalei, o casă în Dămăroaia, o alta în Popeşti Leordeni, mai mulţi bolizi de lux şi 3 kg de aur.

 
 

Citește și

  • antonia

    Dacă pe rețelele sociale Antonia (26 de ani) pare să aibă o perioadă liniștită și calmă alături de familie, se pare că aparențele înșală. În ultima perioadă, Fiscul a luat la puricat averile și datoriile artiștilor din muzica românească, iar frumoasa brunetă nu a trecut neobservată.

  • Vești bune pentru agenții economici. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală rambursează în februarie TVA în valoare de 1,54 miliarde lei, prima tranşă fiind plătită luni, în valoare de 517 milioane lei, iar a doua este programată pentru 29 februarie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1