Ce au pus la cale bombele-sexy părăsite de Vârciu și Cazacu

anda-calin-ana-roman.jpg

Ana Roman si Anda Calin
Ana Roman şi Anda Călin seamănă ca două surori
foto: Facebook

Culmea coincidenţei! Cei mai buni prieteni, Liviu Vârciu şi Cătălin Cazacu, au iubit două superbe brunete, şi ele “surori de cruce”, Anda Călin (27 de ani) şi Ana Roman (29 de ani). Idilele sunt de domeniul trecutului, însă fetele, deşi au fost părăsite, s-au repliat repede şi se distrează de pomină. Ba chiar au devenit partenere de afaceri: Ana se lansează în modă, iar Anda a pozat ca manechin pentru prietena ei.

Viața Anei Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, este desprinsă parcă dintr-o telenovelă. Bruneta s-a îndrăgostit nebunește de celebrul motociclist, fost concurent la „Exatlon” (Kanal D), însă relaţia n-a avut un final fericit, ba din contră. Ana şi-a văzit iubitul la televizor, flirtând cu Claudia Pavel, şi ea participantă la reality-show-ul din Republica Dominicană, după care luna trecută s-a trezit că ştirista Kanal D Ilinca Obădescu i-a devenit şi ea rivală în amor.

catalin-cazacu-ana-roman-neversea.jpg

catalin cazacu, ana roman
Sâmbătă, 7 iulie, Cătălin Cazacu şi Ana Roman se distrau la Neversea
foto: arhivă personală

Cătălin Cazacu a ales-o pe Ilinca, însă iată că Ana Roman nu a rămas să plângă, cu capul în pernă. Fericirea de pe chip i se datorează noului său partener de viaţă, un italian cu mulți bani, care deține un lanț de cazinouri, și cu care Ana a avut deja o scurtă vacanță în străinătate. Mai mult, fosta iubită a lui Cazacu a dat lovitura şi în plan profesional, căci mâine, 31 iulie, își prezintă prima colecție de pijamale sexy. Pentru şedinţa foto de promovare, model i-a fost chiar Anda Călin, buna sa prietenă și totodată colegă de suferință, care încearcă să depășească și ea eșecul amoros prin care a trecut recent.

anda-calin-liviu-varciu.jpg

Anda Calin si Liviu Vârciu
Anda Călin şi Liviu Vârciu, pe vremea când erau fericiţi împreună
foto: arhivă personală

De mai bine de o lună, ea şi Liviu Vârciu s-au despărţit, chiar dacă au împreună o fetiţă de aproape un an, Anastasia Maria. Însă nici pentru Anda n-a fost un capăt de ţară, mai ales că ştia istoricul amoros al celebrului ei iubit. În weekend, Anda Călin şi prietena ei, Ana Roman, dar şi alte fete sexy, s-au distrat şi s-au bronzat pe Litoralul românesc.

anda-calin.jpg

Anda calin
Anda Calin s-a distrat în weekend, la Mamaia
foto: Facebook

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1