Când începe "Asia Express 2019" și care sunt noile reguli ale emisiunii

gina-pistol.jpg

gina pistol
Gina Pistol este pentru al doilea an consecutiv prezentatoarea show-ului "Asia Express"
foto: Antena 1

În octombrie 2018, prezentatoarea Gina Pistol, coprezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cei 18 concurenți, dar și o întreagă echipă tehnică de la Antena 1 luau drumul Asiei, pentru a filma cel de-al doilea sezon al emisiunii "Asia Express". S-au întors în țară abia în decembrie, iar acum toată lumea așteaptă să-i vadă la TV. Click.ro îți spune când va începe "Asia Express 2019" și care sunt noile reguli de la emisiune.

Suspansul a luat sfârșit. „Asia Express” revine la Antena 1, duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. În cel de-al doilea sezon vor exista trei zile de difuzare: duminică, luni și marți, de la ora 20.00. Structura show-ului va avea și ea unele modificări. Fiecare etaptă se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar la finalul fiecăreia, trei echipe vor intra la “Cursa pentru ultima șansă”. Eliminarea se va face în urma unor misiuni foarte dificile, pe care perechile vor trebui să le facă în cazul în care se clasează pe ultimele locuri în competiție sau sunt nominalizate  de ceilalți concurenți.

anca-sigarta.jpg

anca sigartau
Anca Sigartău este cel mai vârstnic concurent
foto: Antena 1

Filmările pentru Asia Express – Drumul Elefantului au avut loc la finalul anului trecut în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete au luat startul în această cursă, în încercarea de a câștiga premiul de 30.000 de Euro și mai ales de a-și depăși limitele fizice și psihice. Bianca Drăgușanu și sora ei, Jojo și Paul Ipate, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Anca Sigartău și fiul ei, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, Ruby și iubitul ei, Cocuța și Bogdan Boantă, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, CRBL și Oase sunt vedetele care au fost nevoite să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport pentru a ajunge la destinația finală.

1/9

O altă noutate a acestui sezon este prezența lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu în rolul de co-prezentatori. După ce au experimentat ce înseamnă să fii concurent, cei doi le vor prezenta telespectatorilor locurile în care s-au desfășurat filmările, cu specificul și ineditul lor, le vor detalia misiunile pe care trebuie să le facă concurenții și de multe ori vor încerca și ei să ducă la bun sfârșit unele probe, desigur că de data asta fără presiunea concursului.

Citește și

  • Gina Pistol smiley

    Dorul e dor și cu asta basta! Gina Pistol a avut recent un moment de slăbiciune și a transmis un mesaj clar și așteptat de mulți. Aseară (10 decembrie), la o zi după aniversarea ei, vedeta a pus pe Instagram o imagine cât o mie de cuvinte, dedicată iubitului ei, Smiley.

  • Bătălia posturilor de televiziune pe audienţă este acerbă, aşa că trusturile mari scot bani grei din buzunar pentru a realiza în străinătate show-uri care te ţin cu sufletul la gură, prezentate de vedete de top. Antena 1 contează pe Radu Vâlcan, pe Octavian Strunilă şi pe Gina Pistol, iar Kanal D aduce concurenţi noi la ”Exatlon”, printre ei numărându-se şi Mario Fresh, care va munci pe brânci, în Republica Dominicană, pentru premiul de 100.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1