EXCLUSIV Chinuri și foame la "Fermă", pentru 50.000 de euro. Cât au slăbit concurenții și ce spun despre regimul de armată

fermierii1.jpg

Au slăbit la "Fermă" 130 de kilograme
foto: PRO TV

Nimeni n-a crezut că Pro TV va continua proiectul „Ferma” în plină pandemie. Dar iată că emisiunea s-a filmat, în condiţii speciale, ce-i drept, iar săptămâna viitoare vom afla şi cine a câştigat marele premiu de 50.000 de euro. Filmările s-au derulat în august şi septembrie, pe parcursul a 37 de zile. Zile foarte grele pentru cele 18 vedete intrate în competiţie, care au lăsat urme adânci pe trupurile lor. Vânătăi, spate rupt şi mai ales multe kilograme în minus. Adunate, 130 kg!

Gaşca din „Fermă” a făcut foamea timp de 37 de zile şi fiecare concurent s-a întors acasă mai slab, dar mai puternic. Cele mai multe kilograme le-a pierdut Chef Gabriel Toader (37 de ani), care a avut şi ghinionul de a sta şi la bandiţi, în pădure. Acesta a dat jos nu mai puţin de 21 de kilograme. Chiar şi atunci când se afla în tabăra bandiţilor, Toader stătea nemâncat şi le oferea mâncarea lui colegelor sale, Giulia Nahmany, Alina Puşcău, apoi Viviana Sposub.

“Am făcut faţă, pe cât am putut, momentelor şi situaţiilor de criză. La un moment dat aveam cu vreo 21 kilograme mai puţin decât cele cu care intrasem în competiţie. A fost o cură de slăbire naturală”, ne-a spus cheful. Şi luptătorul Bogdan Stoi­ca (30 de ani) a slăbit substanţial. “Am venit acasă cu 11 kg în minus. Nici în pregătirile pentru meciuri nu am fost vreodată nevoit să slăbesc atât de mult. Din fericire, ca sportiv, pot reveni uşor la greutatea anterioară”, ne-a spus şi el. Şi fratele său, Andrei Stoica (33 de ani), a dat destule kilograme jos. “Am slăbit 9 kilograme până acum în Fermă. Însă imediat cum am ieşit, am intrat într-un program complex de antrenamente pentru a fi în cea mai bună formă la meciul din 4 decembrie. Două sau chiar trei antrenamente pe zi şi un regim alimentar specific”, spune Andrei. Anna Lesko (41 de ani) a slăbit în jur de 9-10 kilograme şi ne-a spus că s-a uscat pe picioare. 

1.jpg

Cele 18 vedete care s-au luptat pentru premiul de 50.000 de euro au trecut prin multe «probe» chinuitoare: au făcut foamea, s-au antrenat ca soldaţii, au dormit pe jos, s-au rănit în dueluri

Andreea Antonescu: "Nu mai băusem lapte de la 6 ani"

Nici Andreea Antonescu (38 de ani) n-a scăpat de cura de slăbire forţată. “Am slăbit vreo 5 kilograme! Şi nu mi-a plăcut mămăliga, deşi la un moment dat visam la mămăligă pentru că ştiţi cum e: trăiască Mămăliga şi Joiana din Fermă! Apropo, să vă spun ceva: nu mai băusem lapte de la 6 ani. Cât despre mămăligă, nu mâncam vreodată! Dar deja devenise un fel de pizza pentru fermă, cât despre lapte… era ca apa plată. În concluzie, nevoia te învaţă!”, ne-a spus solista de la Andre. 


Actorii Paul Diaconescu (31 de ani), George Piştereanu (31 de ani) şi George Burcea (32 de ani) au slăbit şi ei în jur de 10 kilograme. “Am slăbit 10 kilograme în Fermă. O să-mi revin, mă apuc să mănânc bine, acum că am ieşit din reality-show”, spune Paul, iar Piştereanu ne-a mărturisit: “Am slăbit 10 kilograme, nu am mai făcut sală”. La rândul lui, George Burcea spune că a slăbit destul de mult, dar nu suficient cât să renunţe din această cauză. Din păcate pentru el a fost nevoit să se retragă din competiţie din cauza durerilor insuportabile la umăr după accidentarea din duelul cu Paul. 


Şi fetele au slăbit fiecare câte 5 kilograme (Viviana Sposub, Elena Chiriac, Alina Puşcău şi Anda Adam). Chiar dacă au ieşit destul de repede din „Fermă” şi Octavian Ciovică, şi Cezar Ouatu s-au întors acasă cu -5 kg. Cât despre Augustin Viziru (40 de ani) el sune că a dat jos 8 kilograme, chiar dacă a intrat mai târziu în concurs. Dar, aşa cum au văzut şi telespectatorii, simpaticul actor s-a plâns continuu de foame şi de condiţiile grele din fermă.

Singura situaţie mai ciudată s-a petrecut în cazul solistei de muzică populară Ana-Maria Ababei (25 de ani). “În prima perioadă cred că am slăbit în jur de 3-4 kg, după care m-am îngrăşat. Ghici de la ce! De la mămăligă! Mâncam dimineaţa, la prânz şi seara mămăligă! Multă mămăligă!”, ne-a povestit fosta vedetă de la Vocea României. Singura care n-a simţit aproape deloc trecerea prin „Fermă” a fost Anisia Gafton, comedianta care n-a stat decât câteva zile.

anisia-cap.jpg

Anisia a stat prea puţin şi nu a apucat să dea de greutăţi
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1