Au angajat-o la Antena 1 după ce a făcut sex la emisiune

12-filmare-sexi.jpg

Deea a primit misiunea de a-i atrage în păcat pe concurenţii de la “Insula iubirii”. Anul trecut, ea şi ispita Tomi au făcut amor în văzul telespectatorilor

Anul trecut şi-a testat relaţia la emisiunea “Insula iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan la Antena 1, acum revine în rol de ispită, în sezonul al doilea al show-ului filmat în Thailanda.

Între cele două proiecte, sexoasa Deea, pe numele din buletin Andreea Ienciu, a mai dat cu subsemnatul şi pe la “X Factor”. Ea şi-a câştigat notorietatea după ce şi-a înşelat iubitul la “Insula iubirii”, iar imaginile cu ea, făcând sex cu ispita Tomi, au ridicat audienţa postului. „Faptul că anul trecut am fost concurentă, m-a ajutat să deschid ochii, să văd exact ce îmi doresc. Așa că am vrut și eu, la rândul meu, să ajut pe altcineva să sesizeze dacă se află în relația potrivită sau nu”, a recunoscut Deea. Emisiunea va reveni în grila Antenei 1 la sfârşitul lunii martie.

Deea a fost prima care a făcut sex în emisiune

Deea de la «Insula Iubirii» l-a înșelat pe iubitul ei cu care era într-o relație de patru ani. Ea a fost prima concurentă care a făcut sex. A cedat în fața lui Tomi și a renunțat la inhibiții.

Galerie foto cu scenele de sex

 • deea tomi
  Deea şi Tomi se sărută cu pasiune. El vrea să meargă mai departe, la fel şi ea...
  Foto: Antena 1
 • piscina fete
  La piscină, lucrurile se încing. Ce va urma?
  Foto: Antena 1
 • sex deea tomi
  Ajunşi în pat, Deea şi Tomi îşi dau frâu liber instinctelor
  Foto: Antena 1
 • sex tomi deea
  Tomi şi Deea fac sex fără să le mai pese de consecinţe
  Foto: Antena 1
 • sex insula iubirii
  În ediţia de duminică (31 mai), pe "Insula iubirii" se petrec răsturnări de situaţie incredibile
  Foto: Antena 1
 • deea cristi insula iubirii
  Deea şi Cristi îşi jurau iubire la începutul show-ului...
  Foto: Antena 1
 • tomi giurgia
  ... dar a apărut ispita Tomi Giurgia!
  Foto: Antena 1
 • Maximize

1/7

Tânăra a făcut dragoste de mai multe ori cu ispit «Insula Iubirii». Au fost filmate două scene de sex; una în pat și una în duș. Între cei doi este o atracție evidentă și se pare că au un trecut similar pe site-urile de adulți. Nu se știe dacă pozele sunt trucate cu un program de editare sau dacă sunt adevărate, însă nu ar fi șocant, având în vedere că și iubitul, dar și ispita ei au un trecut deocheat.

Deea de la «Insula Iubirii», vedetă pe site-urile pentru adulți?

insulaiubiriideeavideochat.jpg

Deea de la «Insula Iubirii» a făcut bani din videochat pe site-urile porno.
Foto: A1.ro

Imagini fierbinți cu Deea de la «Insula Iubirii» circulă pe tot internetul. Se pare că bruneta a fost vedetă pe site-urile deocheate. Bomba sexy făcea videochat înainte să ajungă la emisiunea de la Antena 1. După ce s-a aflat că ispita Tomi de la «Insula Iubirii» a făcut videochat și au apărut imagini și videoclipuri cu acesta masturbându-se în fața camerelor, se pare că și Deea a avut aceeași “meserie”. Mai multe imagini cu bruneta în ipostaze sexy circulă pe internet, relatează a1.ro. Tânara din imagini pare a fi chiar Deea de la «Insula Iubirii».

“Sunt o fată bună căreia îi place să fie fie obraznică și să se distreze. Sunt sexy, dar deja se vede asta”, scrie în descrierea profilului Deei de la «Insula Iubirii», pe site-ul dedicat adulților.

 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1