Arşinel: "Mi-au furat din casă până şi boilerul"

vila.jpg

Casa de vacanţă a lui Alexandru Arşinel a fost “golită” de hoţi. Ca să scapă de probleme, actorul vrea să vândă viluţa de la mare
Citeste tot despre: 

Curat ghinion pentru actorul de comedie Alexandru Arşinel! Vila din localitatea 2 Mai a devenit ţinta preferată a tâlharilor, căci în decurs de numai un an, aceştia l-au „călcat” de patru ori. Săptămâna trecută, hoţii au prins curaj şi au intrat de două ori în casa din care au sustras mai multe bunuri de valoare. Pentru a scăpa de probleme, Arşinel e hotărât să-şi vândă imobilul.

arsinel.jpg

Alexandru Arşinel

A vrut să scape de chinul cazării pe timp de vară la mare şi şi-a făcut o casă. În anul 2012, Alexandru Arşinel (75 de ani) a investit câteva zeci de mii de euro pentru vila cochetă din localitatea 2 Mai, Constanţa. I-a luat aproape un an ca să o finalizeze, iar de anul trecut, a început să o împartă pe timpul şederii la mare cu nepoţii şi cu fiii săi, Bogdan şi Cristian. La final de sezon, maestrul a pus lacătul pe uşă şi a rugat o vecină să se mai uite din când în când prin curte, însă, din păcate, imobilul nelocuit a devenit „destinaţia” preferată a tâlharilor. Într-un singur an, Arşinel a fost prădat de patru ori. Săptămâna trecută, Arşinel era să facă infarct după ce hoţii i-au spart casa de două ori şi l-au lăsat fără bunurile de valoare. „Sunt foarte supărat. Prima dată mi-au spart casa anul trecut de Crăciun, apoi anul acesta înainte de Paşte, iar miercuri şi vineri au intrat din nou. Miercuri mi-au luat aspiratorul şi nişte sticle de băutură, iar vineri s-au încumetat de au rupt gardul, au spart un geam şi au furat aragazul, frigiderul, maşina de spălat, boilerul, mobilă. O vecină se ocupa de casă, dar nu a văzut hoţii. Dacă-i vedea, chema poliţia sau se alegea cu capul spart”, a povestit Arşinel, pentru Click! Poliţia din Limanu a fost sesizată şi încearcă acum să identifice hoţii, însă actorul şi-a pierdut speranţa că se va face ceva, aşa că e hotărât să vândă casa. “Nu i-au prins niciodată pe aceşti infractori. 2 Mai e raiul hoţilor, pentru că nu există post de poliţie decât la Limanu. Sunt foarte supărat, stau numai cu frica în sân. Eu nu am făcut casa asta pentru a o vinde, ci pentru copii şi nepoţi, dar n-am ce face”, ne-a declarat, supărat, directorul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti. După primul incident, actorul s-a conformat şi a pus câteva sisteme de supraveghere pentru mai multă siguranţă, însă a uitat să mai schimbe bateria, aşa că aceasta nu a funcţionat când hoţii au pătruns în curte. Totuşi, poliţiştii au un cerc de suspecţi şi speră să identifice cât mai repede făptaşii. 

A avut peste 200 de spectacole anul acesta

Chiar dacă a avut probleme de sănătate grave, Alexandru Arşinel abia a aşteptat să se recupereze şi să-şi reia activitatea căreia i-a rămas fidel timp de şase decenii: actoria. De la începutul anului, la Teatrul de Revistă, maestrul a avut 12 spectacole pe lună. Până la sfârşitul lunii iunie acestea s-au jucat la sediu, apoi a urmat stagiunea de vară, când Arşinel şi echipa au jucat în Herăstrău. Acestor reprezentaţii li s-au mai adaugat şi cele 48 de spectacole prin ţară, dar şi turneul de zece zile din Canada şi Elveţia. Totodată, Arşinel este şi imaginea unei farmacii, alături de Stela Popescu, pentru care a filmat mai multe reclame anul acesta.

A suferit un transplant de rinichi

Problemele de sănătate s-au ţinut lanţ de Alexandru Arşinel. În iulie 2012, după ce luni de zile a suferit în tăcere, actorul s-a operat de hernie de disc. N-a apucat să facă prea multă recuperare pentru că un an mai târziu ajungea din nou pe patul de spital, pentru operaţia la rinichi. Pe 29 august 2013, actorul spunea că s-a născut a doua oară după ce a suferit un transplant la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca. Şansa actorului la o nouă viaţă a fost un rinichi prelevat de la un băiat de 24 de ani care s-a spânzurat.

 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1