Andreea Bălan, botez cu chifteluţe thailandeze

9-vedete-andreea-balan.jpg

Andreea Bălan îşi botează mâine fiica, pe Ella, în rochie de prinţesă

Andreea Bălan (32 ani) şi George Burcea (29 ani) şi-au propus să-şi răsfeţe cele peste 80 de rude şi de prieteni, aşteptate sâmbătă, 21 aprilie, la petrecerea de după creştinarea fiicei lor, Ella Maya.

În meniu se regăsesc reţete internaţionale pregătite minuţios de echipa Palatului Bragadiru, unde va avea loc evenimentul. Invitaţii vor savura specialităţi din toate colţurile lumii. Astfel, pe farfurii se vor regăsi atât reţete specific româneşti (păstrăv la cuptor şi tradiţionalul muşchiuleţ de porc), cât şi preparate din bucătăria franceză (vol-au-vent-specialitate cu pui şi cu ciuperci, foie gras), grecească (rulou cu spanac şi cu ciuperci), mexicană (pastramă de vită cu avocado), italiană (prosciutto di parma, caprese), americană (tartă cu cremă de brânză) şi thailandeză (chifteluţe de vită thai).

Nici cei mici nu au fost uitaţi, având la dispoziţie un candy- bar plin de bunătăţi, decorate cu personaje din filmele de desene animate. Andreea va îmbrăca două rochii, realizate special pentru ea de Athena Fhilip. 

18-19-vedete-balanca.jpg


Solista pregăteşte o mare petrecere, pe 22 aprilie, după creştinarea fetiţei sale, Ella
 
 

Citește și

  • andreea balan

    A devenit soție în urmă cu o lună, dar viața Andreei Bălan s-a schimbat din momentul în care l-a cunoscut pe George Burcea. Se iubesc, iar rodul dragostei lor este micuța Ella Maya. Cele două vedete se pregătesc de zor pentru botezul prințesei lor și sunt fericiți să petreacă primul Paște în trei.

  • Jurata de la “Te cunosc de undeva” (Antena 1) şi soţul ei, actorul George Burcea, au stabilit toate detaliile pentru botezul bebeluşei Maya, programat în prima sâmbătă de după Paşte. Click! a aflat noutăţi despre evenimentul în care Andreea Bălan şi-a pus tot sufletul pentru a ieşi ca la carte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1