Ami, infectată cu Covid-19: “Mă declar cel mai ușor caz de coronavirus”

ami.jpg

Ami a avut o formă ușoară a bolii
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Cântăreața Ami (31 de ani) a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Solista și-a făcut un test Covid, după ce a acuzat ușoare simptome de răceală. În urma acestuia a reieșit că este infectată cu Sars-CoV 2.

“În urma unor simptome acute de chef de nimic, îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Am zis: ce super! Experiența mea cu acest virus neinvitat în organismul meu nu a fost deloc problematică, dar să zicem că a fost blând cu mine. Ce a zis: asta e mică și a dracu, îi dau o doză conform gabaritului, că altfel mă bate. Totuși cred că am fost infectată cu tulpina piticului de pădure“, a anunțat solista, într-un Instastory.
Coronavirusul a fost blând cu Ami, care a avut o formă ușoară a bolii, scăpând de virus mai repede decât se aștepta. “Am trecut la atac pozitivă în gândire, i-am râs în nas cu nasul înfundat, i-am administrat tratamentul de expulzare și dus a fost. A dispărut rapid și eficient. Cele trei teste au ieșit negative, iar eu mă declar cel mai ușor caz de coronavirus”, a mai spus vedeta, fericită că a scăpat ușor de temutul virus.

Ami: "Protejați-vă în continuare. Încercați să vă continuați viețile"

După această experiență, solista a ținut să transmită un mesaj încurajator fanilor ei. “Categoric situația trebuie luată în serios și nu încerc să minimalizez efectele Covidului. Însă prea mult se seamănă panică printre oameni, iar epidemia de isterie e mult mai mare decât infecția cu coronavirus. Protejați-vă în continuare și luați-vă toate măsurile de siguranță. Încercați să vă continuați viețile și să faceți abstracție că un virus se plimbă printre noi”, a mai spus, optimistă, solista pe Instagram.

Citește și:

Toată familia Celiei, lovită de Covid. ”Pe mama am simțit că o pierd”. Solista descrie chinul prin care a trecut

10 vedete care au trecut prin experiența Covid-19. Povești, detalii și mesaje emoționante

 

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1