Adina Buzatu, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: «Ar fi spus dacă avea gânduri sinucigaşe»

adina-buzatu-razvan-ciobanu.jpg

Adina Buzatu era apropiată de Răzvan Ciobanu
foto: Arhivă

Moartea lui Răzvan Ciobanu în a doua zi de Paşte a şocat lumea modei româneşti. Adina Buzatu, una dintre persoanele apropiate de designer, a declarat că nu crede că Răzvan s-ar fi sinucis, o ipoteză înaintată după vestea tragică.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulaţie, produs între Săcele și Năvodari, la doar 43 de ani. Maşina răsturnată şi trupul neînsufleţit al designerului au fost găsite luni dimineaţa (29 aprilie), în judeţul Constanţa. Bună prietenă a lui, Adina Buzatu a declarat că Răzvan nu era un vitezoman, dar că nici nu crede că ar fi vorba de o sinucidere, pentru că designerul ar fi spus celor din jurul lor că se confruntă cu astfel de gânduri. Stilistul a recunoscut că, deşi Răzvan a avut probleme sentimentale şi cu drogurile, el nu s-a ascuns niciodată şi nu ar fi făcut-o nici acum dacă era deprimat. 

Mașina a fost foarte rău avariată

"Nu există explcaţii, era unul dintre oamenii foarte calzi, foarte buni, băiatul teribil al modei, dar un prieten de nădejde. Noi am lucrat ani de zile, ne cunoaştem de când eram tineri, mama i-a fost diriginte. L-am văzut ieri pe stradă, dar eu eram în maşină, era în negru, dar nu e vreun semn sau ceva, el se îmbrăca mereu în negru. El venea permanent la magazin la mine, dar nu ne-am mai văzut de două luni. A avut nişte probleme personale, dar era un om puternic, el avea mai mult curaj decât alţii, poate asta e păcat acum, se speculează pe tema lucrurilor pe care le-a spus el. A fost o persoană sinceră, el nu s-a ascuns. Ar fi spus dacă avea gânduri sinucigaşe, dar nu se pune problema de aşa ceva. Nu ştiu să fii circulat cu viteză, probabil se grăbea sau era obosit, cine ştie. Ar trebui să vorbiţi cu mama lui, ea v-ar putea spune mai multe", a declarat Adina, la Digi 24. 

Citește și:

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație

Primele imagini de la locul accidentului în care Răzvan Ciobanu a murit

Reacția lui Cătălin Botezatu la moartea lui Răzvan Ciobanu. ”Nu era un vitezoman”