Adelina Vârciu "sare la gâtul" sosiei sale

Citeste tot despre: 

Nu este loc pentru două Adeline în acelaşi loc. Cristina Roman, sosia fostei soţii a lui Liviu Vârciu, şi Adelina urmau să participe la o prezentare de modă a cărei temă era chiar asemănarea dintre ele două.


Adelina Vârciu răspunde la întrebările internauţilor


Adelina Vârciu a renunţat să defileze la o prezentare de modă alături de Cristina Roman, sosia ei, chiar în ultimele minute, pe motiv că nu vrea că nu vrea să-şi alăture numele de o necunoscută.

Cristina a explicat la Acces Direct că punctul forte al prezentării de modă era chiar momentul în care ea şi Adelina urmau să defileze împreună pe catwalk.

Fosta soţie a lui Vârciu, care a intervenit prin telefon în emisiunea lui Mădălin, susţine însă că nu ştia nimic despre acest moment şi că în secunda în care a aflat a şi părăsit prezentarea.Adelina Vârciu - Vip Videochat


Jignită de gestului Adelinei, Cristina a declarat: "Adelina fără Vârciu nu înseamnă mare lucru, hai să fim serioşi. Eu nu am de gând să devin dansatoare, iar numele Vârciu sau un alt nume celebru nu m-ar ajuta cu nimic".

Cristina susţine că ea nu se prezintă ca sosia Adelinei pentru că ea are cu ce să se laude fiind premiată la două concursuri de frumuseţe.

"Nu mă prezint ca sosia Adelinei Vârciu, nu m-au găsit la un colţ de bloc şi au spus tu eşti sosia. Nu lucrăm pe acelaşi domeniu, nu vreau să ajung asistentă la Răi da Buni. Nu am de ce să o eclipsez", spune Cristina.

La rândul ei, Adelina a precizat că nu vrea să poarte nicio discuţie cu "această fată care nu ştiu cine e şi de unde a apărut", însă i-a transmis că dacă vrea publicitate, "să facă publicitate pe spatele ei şi pe numele ei".

"Nu am nimic personal cu ea. Mă deranjează faptul că se duce în emisiuni şi vorbeşte despre mine sau despre Liviu. Mi-ar face mare plăcere să nu mai pomenească numele meu pentru că eu personal nu am niciun interes să-mi aud numele din gura ei. Eu mă ţin de treaba mea şi ea să-şi vadă de treaba ei. Eu nu-mi asociez imaginea cu absolut nimeni", susţine fosta nevastă a lui Liviu.

Referitor la prezentare, Adelina a declarat că nu ştia că şi sosia ei va fi acolo, asta chiar dacă Cristina susţine că organizatorii au fost foarte clari când au anunţat tema prezentării, ba mai mult exista şi un afiş.

Întrebată ce ar face dacă Liviu Vârciu s-ar îndrăgosti de ea, Cristina răspus că nu doreşte să trăiască viaţa nimănui.

Citeşte şi:

Adelina, mesaj către Liviu şi noua lui iubită: "Să vă fie de bine!"

Adelina: «Mi-e teamă că n-o să mai pot avea copii» - VIDEO exclusiv!

Adelina: «Ador postura de asistentă tv»

Liviu Vârciu: «Vreau să o fac pe sosia Adelinei să se îndrăgostească de mine» - VIDEO

Liviu Vârciu are deja o nouă iubită


Liviu Vârciu şi-a tatuat pe mână numele fetiţei

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1