Adelina Pestriţu, primul pictorial de familie în noua casă: "Viaţa e despre ceea ce iubeşti, nu despre bani"

adelina1.jpg

Adelina Pestrițu și-a pozat noua locuință
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Ultimul an a fost ca un carusel pentru ei, din care au „coborât“, recent, odată cu mutarea în noua casă, în care ne-au primit în premieră.

Cei care o urmăresc pe Adelina pe reţelele sociale ştiu deja că s-a mutat într-un nou cămin în care fiecare colţ are o poveste şi care reprezintă casa visurilor lor. Şi cine-şi imaginează că amenajarea este floare la ureche atunci când ai posibilităţi financiare, se înşală, căci, după cum veţi afla citind acest interviu, planul de acasă nu s-a potrivit cu cel... de pe şantier. Perioada nefericită în care au stat separaţi unii de alţii din cauza infectării cu Covid a Adelinei i-a făcut să preţuiască şi mai mult ce au. Căci au o familie frumoasă, care-şi continuă viaţa armonioasă sub alt acoperiş, mai modern şi mai încăpător, căci aşteaptă ca barza să-i surprindă din nou.

  • Au trecut câteva luni de când aţi început amenajarea noii case. Ce a stat la baza deciziei de a vă muta într-un nou cămin?

Adelina: Întotdeuna am tins către evoluţie pe toate planurile, iar venirea micuţei noastre pe lume a fost o nouă provocare. Nevoia de mai mult spaţiu ne-a făcut să recurgem la această schimbare. Unul dintre planurile importante de viitor este ca familia noastră să se mărească şi să-i facem Zenaidei un frăţior sau o surioară. Legat de acest aspect, speculaţii sunt de tot felul în presă.

Citeşte mai multe aici!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1