Trei ore de muncă pentru machiajul horror al lui Anghel Damian, din serialul "Vlad"

anghel_damian_-_adrian_-_machiat_in_vlad.jpg

Anghel Damian
Machiajul pentru faţa arsă a lui Anghel Damian a durat 12 ore
foto: PRO TV

În episodul 11 al serialului “Vlad”, de la Pro TV, difuzat luni, 6 mai, de la ora 20.30, vom asista la scene dificile atât pentru Emilian Oprea, cât şi pentru Anghel Damian, cei doi actori care îi interpretează pe Leo, respectiv Adrian Anuţei. Click a aflat detalii de la filmare şi cât a durat machiajul special al lui Damian Anghel.

În episodul numărul 11 din „Vlad”, Leo, interpretat de Emilian Oprea (41 de ani), se gândește din ce în ce mai mult la Adrian, interpretat de Anghel Damian (27 de ani), începe să-l vadă peste tot, are viziuni și coșmaruri care nu-l mai lasă să trăiască în pace. “Ce face fratele Clește? De ce m-ai omorât? Îi înțeleg pe ceilalți, dar noi? Eram ca frații... Nimic nu e mai presus de asta. Cum ai putut să mă sacrifici, nu te-a durut sufletul?”, îi spune Adrian de fiecare dată când apare.

leo-tibi.jpg

serialul vlad
Leo (Emilia Oprea) şi Tibi (George Piştereanu) rămân prieteni în continuare în "Vlad"
foto: PRO TV

Luni, 6 mai, de la 20:30, începem să vedem o altă față a lui Leo, care este urmărit în permanență de imaginea prietenului său, devine disperat și-i alungă pe toți cei care lucrau cu el, însă îl roagă pe Tibi să-i rămână alături. Leo nu înțelege cum de a fost trădat de oamenii care-i erau aproape și începe să creadă că totul are legătură cu Adrian, dar și cu Vlad. Dezamăgirea lui ia forme nebănuite și încearcă să-i omoare pe toți la cazinou, când Ștefan îi pregătește o petrecere surpriză. Ce se întâmplă acolo și cum reacționează prietenii lui, vedem în cel de-al unsprezecelea episod „Vlad”.

Tatuaje si machiaj special

Fanii lui Emilian Oprea ar trebui să ştie că acesta are 12 tatuaje încă din timpul facultăţii. În schimb, pentru scenele speciale din acest episod, când Adrian Anuţei îi apare ars pe faţă, acesta din urmă a avut parte de un machiaj special, care a necesitat multe ore de lucru. Mai precis trei ore în care machiajul special a fost realizat de experta în make-up Dora Codiţă. S-ar părea că a făcut o treabă excelentă, după cum se vede în imagine.

Citește și

  • emilian oprea tatuat

    Actorul Emilian Oprea, interpretul personajului Leonard din serialul PRO Tv „Vlad”, este preferatul regizorilor pentru rolurile de dur. Însă, în viaţa reală, actorul e familist convins, chiar dacă nu s-a însurat cu mama celor doi copii ai săi. Oprea dă vina pe lipsa de timp pentru această ”nebunie”.

  • Fanii serialului „Vlad” (PRO TV) au astăzi parte de un episod special, în care Leo, interpretat de Emilian Oprea, o ia razna după ce începe să-l vadă pe Adrian. Actorul a povestit, pentru Click!, cât de greu de filmat au fost secvenţele în cauză, dar şi cât de bun e în viaţa reală, spre deosebire de individul periculos pe care îl joacă.