Răzvan Ciobanu ar fi împlinit marţi 44 de ani. Ce mesaj emoționant a postat Alin Gălățescu

razvan_ciobanu_parinti.jpg

Răzvan Ciobanu a murit în luna aprilie 2019

Răzvan Ciobanu ar fi împlinit marţi vârsta de 44 de ani. La nici un an de la moartea regretatului designer, apropiații încă îl mai plâng. Criticul de modă Alin Gălățescu și-a amintit de Răzvan Ciobanu și a postat un mesaj emoționant.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, într-un tragic accident de mașină. Răzvan Ciobanu și-ar fi serbat ziua de naștere astăzi, dacă ar mai fi fost în viață. Accidentul a avut loc în Constanța, nu departe de Năvodari. Accidentul rutier a avut loc pe drumul județean 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari, iar incidentul a fost anunţat la Poliţie de un localnic, în jurul orei 7.00 dimineaţa. Surse din cadrul anchetei au spus momentul respectiv că designerul era decedat de câteva ore. El a petrecut la un festival de pe litoral şi apoi s-a urcat la volan. Experții spun că Răzvan Ciobanu nu a purtat centura de siguranță, care i-ar fi putut salva viața. Medicii legişti au stabilit că Răzvan Ciobanu a consumat droguri înainte de a se urca la volan.

razvan_ciobanu_00566500.jpg

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier

Mesaj pentru Răzvan Ciobanu de la Alin Gălățescu: «Ne amintim mereu de tine»

La nici un an de la moartea designerului Răzvan Ciobanu, prietenii nu l-au uitat și au marcat ziua lui de naștere cu mesaje emoționante postate pe rețelele sociale. Unul dintre aceștia a fost criticul de modă Alin Gălățescu. „Azi ar fi împlinit 44 de ani. Răzvan Ciobanu, ne vom aminti mereu de tine!”, a scris Alin Gălățescu pe pagina lui de Facebook.

alin_galatescu_0.jpg

alin galatescu
Alin Gălățescu
Foto arhivă personală

Răzvan Ciobanu a debutat în modă la 19 ani

Răzvan Ciobanu s-a născut pe 28 ianuarie 1976. Creatorul de modă a murit pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște, la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier în care a fost singura victimă. Designerul a avut prima prezentare de modă la doar 19 ani. În cariera lui, Răzvan Ciobanu a participat la mai multe prezentări de modă internaționale. A colaborat cu multe nume din modă, inclusiv cu Irina Schrotter, dar și cu branduri cunoscute. A mai fost juratul unei emisiuni de modă de la Kanal D. În tinerețe, designerul a avut probleme cu greutatea. A urmat o dietă și a reușit să slăbească de la 130 de kilograme la aproximativ 83 de kilograme.

razvan-ciobanu.jpg

Aşa arăta Răzvan pe vremea când era gras
FOTO: Arhiva personală

Răzvan Ciobanu a recunoscut că este homosexual

Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect pe care l-a considerat ceva personal. În 2018, designerul a fost suspectat că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu. Dosarul viza mai multe persoane care ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc.

Citește și:

Dosarul în care se ancheta moartea lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

Părinții lui Răzvan Ciobanu, în lacrimi lângă podium. Au primit câte o floare albă

 

Citește și

  • atelier razvan ciobanu

    Răzvan Ciobanu nu investea doar în materiale preţioase pentru rochiile de seară pe care le făcea la atelierul lui, ci şi în obiecte de decor extravagante. Regretatul designer, care şi-a pierdut viaţa în a doua zi de Paşte într-un cumplit accident rutier la Constanţa, stătea mai mult la studioul lui decât acasă. Avea un spaţiu închiriat în zona Piaţa Romană pe care era fericit că îl renovase după propriul lui gust şi în care îşi petrecea majoritatea timpului.

  • Drogat sau băut? Acestea au fost primele întrebări pe care şi le-au pus mulţi în momentul în care s-a aflat despre moartea în condiţii dramatice a creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Primele teste au arătat deja că artistul decedat în accident de maşină consumase droguri, iar acum au fost ”săltate” şi primele persoane care îi aprovizionau pe petrecăreţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1