Principalele motive care te împiedică să faci sex. Ai diverse probleme de sănătate

prom.jpg

Principalele motive care te împiedică  să faci sex
Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cercetările au arătat că problemele medicale sunt principalele motive pentru evitarea sexului
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cercetările au arătat că problemele medicale sunt principalele motive pentru evitarea sexului. De exemplu, persoanele cu boli cardiace evită adesea sexul pentru că se tem de un atac de cord. Alte studii au arătat același lucru și pentru persoanele cu afecțiuni cerebrovasculare, cum ar fi un accident vascular cerebral.

Durerea cronică diminuează plăcerea actului sexual și interferează direct prin limitarea pozițiilor. Depresia și stresul pe care le provoacă duc la evitarea sexului, la fel ca anumite medicamente pentru durerea cronică. Bolile metabolice, cum ar fi diabetul și obezitatea, reduc activitatea sexuală. De fapt, diabetul accelereaza declinul sexual la bărbați cu până la 15 ani.
Tulburările de personalitate, dependența și abuzul de substanțe și calitatea slabă a somnului influenteaza puternic interesul și abilitățile sexuale. Multe medicamente, cum ar fi antidepresivele și medicamentele anti-anxietate, reduc libidoul și activitatea sexuală și, în consecință, cresc riscul de evitare a activitatilor sexuale. Nivelurile scăzute de testosteron la bărbați și nivelurile scăzute de dopamină și serotonină la bărbați și femei pot avea si ele un rol.

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1