Programul principalelor rețele de magazine din România pe 30 noiembrie și 1 decembrie

program_magazine_craciun_0.jpg

În minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională supermarketurile vor avea program normal
Românii pot sta liniștiți: personalul supermarketurilor îi așteaptă la aceleași ore ca într-o perioadă normală

Surpriză din partea principalelor rețele de magazine din România. Spre deosebire de anii trecuţi, atunci când supermarketurile erau închise sau funcţionau în baza unui program special de 30 noiembrie, sărbătoarea Sfântului Andrei și 1 decembrie, Ziua Naţională a României, în acest an toate vor avea program normal

Românii au zile libere pe 30 noiembrie (luni) de Sfântul Andrei, dar şi pe 1 decembrie (marţi), de Ziua Naţională a României. Având în vedere zilele în care pică cele două sărbători, românii vor avea parte de o minivacanţă de patru zile, respectiv de sâmbătă, 28 noiembrie şi până pe 1 decembrie inclusiv. Era de așteptat ca programul supermarketurilor să suporte modificări importante, majoritatea românilor urmând să plece de acasă. Având în vedere că există foarte multe restricții de deplasare iar programul magazinelor este deja restricţionat de autorităţi din cauza pandemiei de COVID-19, marile lanțuri au hotărât să nu instituie nici un fel de modificări ale orarului obișnuit, anunță antena3.ro

Program Auchan

Potrivit datelor puse la dispoziţie pe site-ul oficial al lanţului de magazine Auchan, programul în perioada 28 noiembrie-1 decembrie 2020 va fi cel normal, adică de luni până duminică între orele 07.00 - 21.00. Totuşi, în funcţie de eventuale noi restricţii sau în funcţie de locaţia magazinului, programul Auchan poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de 1 decembrie al fiecăruia dintre magazinele Auchan, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.auchan.ro și să selecteze magazinul Auchan în care urmează să vină la cumpărături.

Program Kaufland

Potrivit datelor puse la dispoziţie pe site-ul oficial al lanţului de magazine Kaufland, programul în perioada 28 noiembrie-1 decembrie 2020 va fi cel normal: de luni până sâmbătă între orele 07.00 - 21.00 iar duminică: 07.30 - 20.00. În funcţie de eventuale noi restricţii sau în funcţie de locaţia magazinului, programul Kaufland poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de 1 decembrie al fiecăruia dintre magazinele Kaufland, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.kaufland.ro și să selecteze magazinul Kaufland în care urmează să vină la cumpărături.

Program Carrefour

Lanțul de magazine anunță site-ul că programul în perioada 28 noiembrie-1 decembrie 2020 va fi cel normal, adică de luni până duminică de la 07.00 la 21.00. Și aici, în funcţie de eventuale noi restricţii sau în funcţie de locaţia magazinului, programul poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de 1 decembrie al fiecăruia dintre magazinele Carrefour, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.carrefour.ro și să selecteze magazinul Lidl în care urmează să vină la cumpărături.

Program Lidl

Conducerea lanţului de magazine Lidl a stabilit că programul în perioada 28 noiembrie-1 decembrie 2020 va fi unul obişnuit. Potrivit datelor puse la dispoziţie pe site-ul oficial al lanţului de magazine, cumpărătorii pot veni între de luni până sâmbătă între orele 07.30 - 21.00 iar duminică de la 08.00 la 19.00. Ca și la celelalte lanțuri de magazine, Lidl anunță că programul poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de 1 decembrie al fiecăruia dintre magazinele Lidl, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.lidl.ro și să selecteze magazinul Lidl în care urmează să vină la cumpărături.

 

Citiți și

 

Reduceri în magazine de Sfântul Andrei şi 1 decembrie

 

Măsuri fără precedent luate de supermarketuri și hypermarketuri din cauza coronavirusului

 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1