Cine e regizorul din spatele show-ului Masked Singer, care a aruncat în aer audiențele la PRO TV

mugur-mihaescu-iulian-moga.png

mugur mihaescu si iulian moga
Mugur Mihăescu și regizorul Iulian Moga la finalul emisiunii Masked Singer de la PRO TV
foto: captură/PRO TV

PRO TV a cucerit publicul în seara finalei Masked Singer. Nu mai puțin de 1,5 milioane de persoane s-au uitat vineri seară la show-ul câștigat de Mugur Mihăescu, sub masca Corbului. Regizorul emisiunii, Iulian Moga, fratele mai mic al compozitorului Marius Moga, a dat așadar lovitura la primul lui proiect de o asemenea amploare.

La scurt timp după ce toate personajele au fost demascate, Iulian Moga a vorbit despre experienţa trăită în culise şi a mulţumit pentru șansa de a regiza un show care a fost atât de iubit de public. “Masked Singer Romania este primul show tv pe care l-am regizat. Ups and downs-urile (urcușurile și coborâșurile, n.r.), succesul şi drumul acestui show m-au făcut să înţeleg valoarea muncii în echipă. Ştiu că sună ca un clişeu, însă cred asta cu adevărat. Aşa că mulţumesc, felicitări şi you know... purtaţi mască“, a declarat Iulian Moga, potrivit Okmagazine.ro.

Citește și:

INTERVIU Surpriză uriașă! Corbul a câștigat finala Masked Singer România. Ce vedetă s-a ascuns sub mască

Cine este Iulian Moga

Iulian Moga s-a născut la 25 noiembrie 1985. A absolvit Liceul de Arhitectură, dar a venit în Capitală pentru a studia regia și pentru a completa munca fratelui său. În prezent, fratele mai mic al lui Marius Moga este unul dintre cei mai căutaţi regizori de videoclipuri. Iulian a lucrat, printre alții, cu Smiley, What’Up, Liviu Teodorescu sau Nicole Cherry.

Citiți mai multe pe Okmagazine.ro.

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1