Ce spune unul dintre cei trei medici infectați cu noul coronavirus care au fugit din spital

spital-tg-jiu.jpg

spitalul judetean tg jiu
Cei trei medici au fost duși de polițiști la spital
foto: arhiva Adevărul

Unul dintre cei trei medici infectați cu coronavirus, care sunt cercetați penal pentru că au fugit din spitalul din Târgu Jiu, susține că totul este o înscenare. Medicul Rodica Dîrnu a declarat pentru Digi24 că totul este o invenție.

"Sunt numai invenții, da? Suntem în spital și facem tratament. Am fost în spital și sunt în spital.", a declarat dr. Monica Dîrnu pentru Digi24.

Doi dintre medicii care au fugit din spital lucrează la ATI, iar cel de-al treilea este gastroenterolog.

Cei trei medici infectați cu coronavirus care au plecat din Spitalul Județean din Târgu Jiu s-au ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Ei erau internați de câteva zile la secția de Boli Infecțioase. Conducerea spitalului a demarat o anchetă.

Totul a ieșit la iveală în urma unui control pe care Direcția Publică de Sănătate Gorj l-a făcut joi la secția Boli Infecțioase.

Polițiștii le-au găsit pe cele trei femei acasă

Polițiștii au constatat că este vorba despre trei femei cu vârste cuprinse între 31 si 55 ani, toate din Târgu Jiu, medici în cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu.

Femeile au fost găsite acasă și au fost duse cu ambulanța secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Din verificări a reieșit că ele au părăsit, joi, secția medicală unde erau internate, fără a informa despre acest lucru.

Citește și