INTERVIU EXCLUSIV Geanina Ilieș, dezvăluiri despre fiul și iubitul ei: "Încă un copil ne-ar aduce o bucurie"

geanina-ilies.jpg

geanina ilies zambind
Geanina Ilieș este noua gazdă a emisiunii ”Gospodar fără pereche” de la Pro TV
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii „Gospodari fără pereche” de la ProTV, are grijă maximă de băieții ei, în general, nu doar în vremea pandemiei. Vedeta este pregătită să devină mamă pentru a două oară, chiar dacă băiatul ei, Patrick, are acum 13 ani. Cum gestionează situația cu un adolescent, ce spune despre relația ei și despre businessul pe care îl are, dar și cum se înțelege cu gospodării din emisiune, aflați din interviul exclusiv pentru Click! cu Geanina Ilieș.

 • Click!: Geanina, spuneai în emisiunea lui Măruță că ești pregătită să devii mama pentru a două oară.  Îți doreai asta de mult sau acum simți că a venit momentul?

Geanina Ilieș: Am fost și voi fi pregatită, oricând, pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții. Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată. Este cel mai bun copil din lume pentru mine. Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit.

 • Ți-a fost ușor cu Patrick? A fost ascultător? Nu ți-a dat niciodată bătăi de cap?

Puștiul e foarte ascultător, nu am avut probleme cu el niciodată, dar ca orice adolescent are momentele lui și nu obișnuiesc să-l cicălesc. Cred că asta m-a ajutat foarte mult în preadolescența lui. Să-i înțeleg tranformările, să-l ascult și să nu ridic tonul vocii. Comunicarea mamă-fiu este cea mai importantă din punctul meu de vedere în această perioadă, iar ei au nevoie de foarte multă înțelegere și mult spațiu la vârsta lor.

 • Cum gestionezi, de obicei, situațiile de criză?

Au fost, poate, în primii ani. Între 1 an și 3 ani sunt mai predispuși copiii la astfel de episoade, numai pentru a manipula. Eu, de regulă, am fost mai răbdătoare și mai înțelegătoare, iar la vârsta lui, de 13 ani, nu mai există astfel de momente. Ba mai mult, mi-am asumat faptul că acum voi găsi ușa dormitorului închisă din ce în ce mai des. Este normal, pentru că are nevoie de spațiul lui, iar eu, ca mamă, nu m-am gândit niciodată că trebuie s-o iau ca pe o frustrare. Din contră, trebuie să fiu conștientă ca unele reacții fac parte din procesul lui de transformare și nu trebuie să intru în panică. Patrick este un copil foarte matur pentru vârsta lui, iar discuțiile pe care le avem sunt din toate domeniile. Copiii, la un moment dat, nu mai vor să fie tratați ca niște copii și au nevoie să se simtă validați pentru a-și câștiga încrederea în ei. 

 • Ce fel de mama ești sau îți dorești să fii pe viitor?

În primul rând, nu sunt o mamă cicălitoare, care vrea un copil perfect. Sunt o mamă iubitoare, care își dorește un copil fericit, bun și încrezător în forțele proprii. 

 • Cum este “gospodarul” tău? Are toate calitățile pe care ți le doreai la un bărbat?

Este înțelegător, creativ și iubitor. Nu-mi doresc nimic mai mult de la el. 

 • Cum îți place să definești relația voastră?

Puternică!

 • Aveți mai mult timp liber acum, acasă,  în izolare. Cum vă place să vi-l petreceți în familie? Aveți activități preferate?

Ce-i drept, eu gătesc mai mult în perioada asta. Mă relaxează și inventez fel și fel de rețete. Am învățat, spre bucuria lui Patrick, câteva jocuri la PS4 și sunt din ce în ce mai bună. Citim mai mult, iar eu am avut timp să fac curat prin toate dulapurile posibile. 

 • Gătești de obicei?

Găteam și înainte, dar mama era cea care ne răsfăța atunci când ne vizita. Acum gătesc și mai mult și nu-mi displace. În prima săptămână de autoizolare găteam foarte mult. Acum am devenit mai ponderată, să nu ne împrietenim foarte mult cu cântarul. 

geanina-ilies-patrick.png

geanina ilies
Geanina Ilieș și fiul ei, Patrick
foto: Instagram
 • Ce anume îți place să le pregătești cel mai mult băieților?

Prăjituri, plăcinte, torturi. Îmi place la nebunie să fac dulciuri, dar pastele sunt preferatele lor. 

 • Unde v-a găsit Paștele anul acesta?

Noi, în fiecare an, petreceam Paștele la părinții mei acasă. Din păcate, în acest an, nu am mai putut fi împreună, toata familia. Anul acesta am rămas fiecare la casa lui, ne vom vedea și auzi la telefon și vom ciocni de la distanță ouăle roșii. Este o perioadă cu care mulți dintre noi nu ne-am mai confruntat, o perioadă peste care vom trece cu siguranță. Trebuie să respectam aceste norme de distanțare socială pentru binele nostru și al tuturor oamenilor din jurul nostru.

 • Ce nu va lipsește niciodată de pe masa de Paște? Respecți tradițiile?

Pasca, ouăle încondeiate și drobul. Tradițiile le vom ține, cel puțin la nivel gastronomic, însă seara de Înviere ne va lipsi cu siguranță pentru că nu vom putea fi la biserică, așa cum eram obisnuiți în fiecare an, să ne întoarcem cu Lumina Sfântă acasă. Credința o păstrez în suflet, indiferent de situație și indiferent unde mă voi afla. 

 • Ai o siluetă de invidiat! Faci excese culinare de când stai acasă? Ai timp să te ocupi și de tine, să îți respecți ritualurile de frumusețe?

Nu am făcut excese, dar recunosc că nici nu sunt vreo gurmandă. Am grijă mai mult la alimentația lui Patrick în perioda asta: la copii, riscul de îngrășare e mult mai mare, ținând cont că activitățile lui fizice s-au redus foarte mult. Făcea baschet și fotbal în timpul liber, iar acum tinde să ceară mai des de mâncare. De mine mă ocup și mai mult în perioada asta. Chiar le-am arătat câteva dintre ritualurile mele celor care mă urmăresc pe rețelele sociale PRO TV, în campanie #Nefacembine. Beauty tips-uri și testimoniale de make-up care, cu siguranță, ne mai pot schimba starea în perioada asta. Să avem grijă de noi e frumos și ține și de respectul pe care îl avem pentru noi. 

 • Ai un salon de infrumusețare, din câte știu. Ce s-a întâmplat cu el acum, pe timp de pandemie?

Chiar dacă nu am anticipat ce va fi la nivel economic, în luna ianuarie, imediat după Sărbători, am fost foarte inspirată și am decis să vând unul dintre saloane, mai exact clinica, păstrând doar solarul. Întoarcerea în televiziune nu mi-a mai permis să am la fel de mult timp și am decis să păstrez solarul, pe care l-am dotat cu cele mai cerute servicii din clinică, și anume: epilarea definitivă și aparatul preferat al clientelor împotriva celulitei. Practic, am vrut să am doar un singur salon cu cele mai cerute servicii și să vând serviciile pe care nu mai aveam timp să le promovez. Mi-am redus cheltuielile și am decis să merg pe principiul ”less is more”, chiar și în business. A fost o decizie foarte bună pentru mine și recunosc că îmi va fi mult mai ușor atunci când lucrurile vor intra pe un făgaș normal, să gestionez un singur salon cu serviciile preferate ale clientelor.

 • Ai fost nevoită să renunți la multe proiecte din cauza situației actuale și a Coronavirusului, care a dat planurile multora peste cap?

Au fost câteva proiecte la care a trebuit să renunț, dar consider mult mai importantă sănătatea mea și a oamenilor din jurul meu decât să mă gândesc la lucrurile acestea. Cu toții am trecut și trecem prin situații pe care nu le putem schimba. Important este să trecem cu bine peste perioada asta și să fim suficient de raționali și puternici să continuăm ce am început sau poate, pentru unii dintre noi, chiar să o luăm de la 0. 

 • Cum stai cu emisiunea? Ce spun Gospodării fără pereche? Ai reușit să termni filmările înainte să înceapă situația de criză?

Emisiunea nu a fost afectată, pentru că filmările s-au terminat cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Sunt în contact direct cu toți gospodarii și telespectatorii emisiunii pe rețelele sociale. În fiecare miercuri i-am obișnuit deja cu prezența mea live pe paginile oficiale, unde dezbatem împreună toate momentele savuroase din emisiune. Oamenii sunt foarte activi în online în acestă perioadă și mă bucur că urmăresc emisiunea într-un număr atât de mare.

 • Ai rămas în relații bune cu concurenții?

Sigur. Sunt niște băieți foarte muncitori și serioși. Au caractere diferite, cu povești de viață diferite, băieți care-și doresc un suflet pereche, care să le bucure viața.

 • Ce mai urmează din punct de vedere profesional pentru tine? Ce îți dorești pe viitor?

Am tot ce îmi doresc, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Pentru orice ofertă care mi-a fost facută, tot timpul am cântărit și am analizat să se plieze pe firea mea. Să prezint emisiunea Gospodar fără pereche este ceva ce se potrivește cu ceea ce mi doresc cel mai mult să fac, și anume să pot face oamenii fericiți și împliniți.

 • Care este primul lucru pe care îți dorești să îl faci după ce avem “undă verde” să ieșim din case?

Să dau o tura de parc, ador să fac jogging. 

Citește și:

Geanina Ilieș, secretul siluetei în autoizolare. Ce sport face în bucătărie

Geanina Ilieş a avut curaj să se demachieze în direct la tv!

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5