Obligată să stea în casă, Simona Halep s-a pus pe făcut clătite

halep-simona-clatite.jpg

Simona Halep se amuză în timp ce pregătește clătite
Simona Halep se amuză în timp ce pregătește clătite
Foto: Twitter/Simona Halep

Aflată într-o pauză impusă de anularea turneelor WTA din cauza pandemiei cu noul coronavirus, Simona Halep e obligată să-și petreacă acest timp departe de terenul de tenis. Și dacă face, în mod normal, și exerciții fizice pentru a-și menține condiția fizică, sportiva petrece ceva timp și în bucătărie. Acolo unde s-a pus pe făcut clătite.

Constănțeanca a postat două imagini pe contul ei de Twitter în care se observă cum pregătește clătite. Simona apare într-o fotografie, amuzată Și însoțește imaginile cu un text scurt. ”Seară cu clătite în Casa Halep. Devin tot mai bună”, a comentat jucătoarea aflată pe locul 2 mondial.  
În aceste zile, Halep a transmis mai multe mesaje către fanii săi, către toți românii, cerându-le acestora să rămână în casă. Totodată ea a anunțat că va dona bani spitalelor din București și din Constanța care se ocupă de vindecarea persoanelor infectate cu Covid-19. "Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general. Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!", a scris campioana de la Wimbledon pe contul său de Facebook.

 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1