Coreea de Sud a declarat „alertă roșie”, din cauza coronavirusului! Cazurile s-au dublat în ultimele ore

coronavirus-china.jpg

Coronavirusul din China face noi victime
Oamenii sunt tot mai speriați din cauza coronavirusului din China
foto: captura NYTIMES.COM

Este stare de alertă și în Coreea de Sud! Numărul de persoane infectate a crescut din nou, ajungând la 602, şi s-au înregistrat încă două decese, s-a declarat “alertă roşie”. Au murit în total cinci oameni din cauza Covid-19.

Coreea de Sud a declarat „alertă roșie”, cel mai înalt nivel de alertă, după ce numărul de cazuri confirmate s-a dublat în ultimele ore. Peste 600 de persoane au fost infectate, iar autoritățile se luptă ca virusul să nu se răspândească. Între timp, în Italia au murit până acum din cauza coronavirusului două persoane. Autorităţile din zonele afectate au interzis evenimentele publice şi le-au cerut localnicilor să nu îşi părăsească locuinţele. Numeroase meciuri au fost amânate, între care şi patru din Serie A, potrivit news.ro.

Iranul a înregistrat încă trei decese, numărul total de oameni care au murit din cauza coronavirusului fiind 8. Sunt infectate 43 de persoane.

Îm Hong Kong, s-au confirmat până acum 74 de cazuri de infectare şi două decese.

În China, de unde a pornit epidemia, numărul total al persoanelor infectate este 76.936 şi al deceselor este de 2.442. Sâmbătă, în China continentală s-au confirmat 648 de noi cazuri.

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1