Vrei să dai randament în dormitor? Iată la ce trebuie să renunţi

daaaaa.jpg

Vrei să dai randament în dormitor
Renunţarea la alcool şi fumat sunt primii paşi ce trebuie făcuţi atunci când vrei să îţi îmbunătăţeşti circulaţia sanguină
foto: 123RF

Bărbaţilor le place sexul şi ar vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi cât mai intense. Din păcate, uneori, simt că nu mai dau randament atunci când sunt cu iubita în pat şi nu ştiu care este motivul. Pentru a-şi îmbunătăţii performanţa sexuală, specialiştii le recomandă bărbaţilor să renunţe la obiceiurile proaste.

Aşa zisele obiceiuri care te destind (fumatul, alcoolul, consumul de zahăr), sunt de fapt acelea care îţi afectează în mod direct performanţa sexuală. În timp ce studiile spun că puţin vin roşu îţi poate îmbunătăţi circulaţia, prea multă tărie  poate avea efecte adverse serioase. Alcoolul poate îngusta vasele de sânge şi este direct legat de impotenţă.

Renunţarea la alcool şi fumat sunt primii paşi ce trebuie făcuţi atunci când vrei să îţi îmbunătăţeşti circulaţia sanguină. Dacă reuşeşti să înlocuieşti obiceiurile proaste cu unele sănătoase ( alimentaţie echilibrată şi exerciţii fizice) vei fi cu un pas mai aproape de îmbunătăţirea performanţei sexuale.

 

Citește și

 • Trăieşti o iubire interzisă

  Atunci când trăieşti o "iubire interzisă" cu un bărbat care se află deja într-o relaţie serioasă, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.

 • persoane au asupra noastră o influență deosebită calităţi

  Tot timpul suntem sfătuiţi să ne înconjurăm doar de persoane interesante şi pozitive. Dar ce calităţi are o astfel de persoană? Este relaxantă, are o atitudine firească, stie să îşi exprime punctul de vedere, nevoile şi sentimentele, respectându-le în acelaşi timp şi pe ale celorlalţi.

 • de ce barbatii sunt parasiti de femei

  Când o femeie se simte neglijată şi neimportantă pentru bărbatul din viaţa ei, dorinţa de a fi în acea relaţie se stinge încet, încet. Acestea sunt şi cele mai cunoscute motive pentru care reprezentantele sexului frumos îi părăsesc pe bărbaţi, chiar dacă îi iubesc.

 • Secretul de a avea orgasme în timpul sexului

  Ai remarcat cu siguranţă că în momentul în care începi o partidă de sex fără nici o tragere de inimă ajungi foarte greu la orgasm sau chiar deloc. Secretul de a avea orgasme în timpul unui act intim este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1