Cum să fii fericită în relaţia pe care o ai

gf.jpg

Cum să fii fericită în relaţia pe care o ai
Încearcă să ai parte în fiecare zi de activităţi distractive şi încearcă să gândeşti pozitiv
foto: 123RF

Relațiile din viața noastră au potențialul de a scoate atât ce e mai frumos din noi, cât și ce e mai urât, având extraordinara capacitate de a ne ajuta să devenim mai conștienți de noi înșine, dacă învățăm să ne asumăm responsabilitatea pentru gândurile, emoțiile și faptele noastre, în loc de a ne învinovăți partenerul.

De cele mai multe ori ai tendinţa să crezi că fericirea ta, în relaţia pe care o ai, este obligaţia partenerului tău. Adevărul este că fericirea este o alegere, care depinde în ceea mai mare parte de tine. Aşadar, renunţă să aştepţi lucruri frumoase de la partener şi începe să le faci chiar tu.

Un alt sfat este să scapi de toate lucrurile care nu îţi fac bine şi care te întristează. Elimină din viaţa ta persoanele care nu te apreciază sau care te fac să ai îndoieli referitoare la relaţia ta şi la propria ta fericire. Nu în ultimul rând, încearcă să ai parte în fiecare zi de activităţi distractive şi încearcă să gândeşti pozitiv. Dacă tu eşti bine cu tine, acest lucru se va resimţi şi în relaţia pe care o ai cu partenerul tău.

Pe scurt, gândeşte-te la tine şi la ce te mulţumeşte, oferă-ţi momentE de fericire şi apoi aşteaptă-te să le primeşti şi din partea partenerului. În mod sigur fericirea ta îl va motiva.

 

 

 

 

Citește și

 • Un lucru pe care bărbaţii au impresia că îl ştiu despre femei

  Bărbaţii presupun foarte multe lucruri în legătură cu femeile cu care au relaţii intime şi nu numai. Una din cele mai frecvente presupuneri este că ştiu exact ce vor din punct de vedere sexual. Iar această presupunere vine din experienţa pe care au avut-o cu alte femei. Reprezentanţii sexului puternic trebuie să aibă în vedere un lucru extrem de important: nu toate femeile sunt la fel!

 • Iată cum poţi să renuţi la sexul pe întuneric

  Multe femei preferă sexul pe întuneric, nu neapărat pentru că vor ca viaţa lor sexuală să abunde de romantism, ci mai ales pentru că se simt nesigure, complexate sau din păcate, aşa s-au obişnuit.

 • Iată de ce despărţirea de partener nu trebuie privită ca pe o tragedie

  Toate relaţiile încep frumos, cu emoţii, cu entuziasm, cu declaraţii înflăcărate şi promisiuni care par eterne. Nimic nu pare imposibil şi niciun nor nu pare să afercteze cerul fericirii voastre. Însă, din păcate, nu toate relaţiile ţin o veşnicie. Uneori, când partenerii constată că sunt nepotriviţi, când nu există înţelegere şi iubire sau pur şi simplu când unul dintre voi îşi doreşte altceva, apare şi ruptura.

 • Lucruri esenţiale într-o relaţie armonioasă

  Viaţa de cuplu înseamnă o iubire sănătoasă, care se bazează pe demnitate, pe convingerea că o relaţie bună favorizează dezvoltarea potenţialului uman. Iubirea sănătoasă se naşte dintr-un sentiment valoros şi vital. Chiar dacă secretul cuplului şi-l cunoaşte fiecare, în funcţie de relaţie şi de partener, esenţiale rămân dragostea şi comunicarea.