Nicio relaţie nu este ferită de conflicte. Iată cum pot fi aplanate

conficte.jpg

Nicio relaţie nu este ferită de conflicte
Conflictele pot apărea, la un moment dat, în orice relaţie, important este cum le gestionezi
foto: 123RF

În vreme ce motivele de ceartă în cuplu sunt inevitabile, disputele aprinse și adesea distructive pot fi aplanate și chiar transformate în conversaţii care să îi apropie pe parteneri, să îi ajute să se cunoască mai bine și să își sudeze legătura.

Conflictele pot apărea, la un moment dat, în orice relaţie, important este cum le gestionezi. Este esenţială abordarea unei atitudini calme, lipsite de acţiuni toxice, precum vorbe sau acte agresive, acuze și lovituri sub centură. La fel de importantă este înlocuirea monoloagelor cu o comunicare bilaterală.

Încercaţi amândoi să găsiţi sursa conflictului şi să o rezolvaţi, deoarece nu veţi reuşi altfel să aveţi o căsnicie fericită. Dacă în privinţa micilor dispute zilnice, care câteodată pot fi amuzante, nu este nimic care să vă pună în pericol relaţia, când vine vorba de conflictele nerezolvate din trecut, situaţia devine mai complicată.

Tocmai pentru a evita astfel de momente în relaţia voastră, discutaţi cu calm ce anume s-a schimbat şi cum puteţi trece peste acea dispută. Doar prin comunicare puteţi salva relaţia.

Citește și

 • parere unii bărbaţi femeile cedează uşor prima întâlnire

  Ideea sexului la prima întâlnire nu mai este demult un subiect tabu şi este îmbrăţişată de cei mai mulţi bărbaţi. Cu toate acestea, încă există preconcepţii legate de experienţele de acest fel, în special când vine vorba de femei. Aşadar, este greşit ca o femeie să cedeze şi să dea frau liber pasiunii simţite încă de la prima întalnire? Ce cred unii bărbaţi în acest caz?

 • De ce barbatii sunt mai dornici de sex dimineata

  Te-ai întrebat vreodată de ce bărbaţii sunt mai dornici de sex dimineaţa? Ei bine, află că atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Aşadar, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

 • Trăieşti o iubire interzisă

  Atunci când trăieşti o "iubire interzisă" cu un bărbat care se află deja într-o relaţie serioasă, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.

 • trebuie facă bărbat pentru a nu ejacula mai repede decât şi-ar dori

  Cu cât sensibilitatea este mai crescută la nivelul penisului, cu atât bărbatul va ejacula mai repede. În unele cazuri, este chiar de dorit, dar în cele mai multe situaţii în care el vrea să îşi aducă partenera de viaţă pe culmile plăcerii este total contraindicat ca bărbatul să ejaculeze rapid. Astfel că trebuie să înveţe să-şi limiteze sensibilitatea.