Lucruri pe care trebuie să le aveţi în vedere despre punctul G. Ce este, mai exact?

g.jpg

Lucruri pe care trebuie să le aveţi în vedere despre punctul G
Este de mărimea unghiei de la degetul mare și unii sexologi îl numesc „zona punctului G”
foto: 123RF

Se vorbeşte atât de des şi atât de mult despre el, fiecare expert îşi dă cu părerea despre locul în care ar putea fi localizat misteriosul Punct G, iar în momentul în care în sfârşit este descoperit, pare a avea o proprie personalitate pe care bărbaţii trebuie să o înţeleagă.

Punctul G este deosebit de important în sexualitatea feminină şi joacă un rol covârşitor în indicele de plăcere feminin. A fost descoperit de cercetătorul german Ernst Grafenberg, de aici provenind şi iniţiala faimosului punct controversat. Celebrul medic explică faptul că stimularea respectivei zone produce un puternic orgasm vaginal femeii, care în unele cazuri poate avea drept rezultat ejacularea feminină.

Ce este, mai exact, punctul G?

Este de mărimea unghiei de la degetul mare și unii sexologi îl numesc „zona punctului G”. Este partea vaginului în spatele căreia se află prostata femeii, numită uneori și „glandele lui Skene”. Când freci sau apeși zona aceasta, stimulezi prostata femeii prin peretele vaginal. Acest lucru produce un lichid asemănător cu lichidul prostatic masculin, care iese afară prin uretră, tubul prin care femeile urinează.

Cea mai bună metodă ca să găseşti punctul G

Punctul G se află pe peretele de sus al vaginului și la majoritatea femeilor este chiar la intrarea în vagin. După ce introduci degetul prin deschizătură, punctul G e următorul lucru pe care îl vei simți pe peretele de sus. Îl vei simți imediat pentru că e un pic încrețit. Această duritate crește odată cu excitația sexuală, deci dacă nu îl găsești așteaptă până când lucrurile se încing. Treci de acest punct și vaginul se va simți extrem de fin. Dacă suprafața e fină, înseamnă că te-ai îndepărtat de punctul G, dacă e mai dură, înseamnă că ești la locul bun.

Citește și