Ce îi determină pe unii bărbaţi să rămână burlaci cât mai mult timp

experient.jpg

determină unii bărbaţi rămână burlaci cât mai mult timp
Odată ce sunt conştienţi că pot avea parte de experienţe sexuale fără obligaţii, unii bărbaţi sunt tentaţi să rămână singuri
foto: 123RF

Nevoia de afecţiune, de siguranţă şi de încredere reprezintă un imbold pentru a începe o relaţie alături de persoana care te atrage. Totuşi, există bărbaţi care evită să se implice într-o relaţie, preferând să stea singuri.

Odată ce sunt conştienţi că pot avea parte de experienţe sexuale fără obligaţii, care le conferă plăcerea şi afecţiunea de care au nevoie, fără a le cere implicare afectivă directă, unii bărbaţi sunt tentaţi să rămână singuri pentru a putea profita din plin de oportunităţile oferite de celibat.

Totodată, pe măsură ce înaintează în vârstă, persoanele de sex masculin devin conştiente că, pentru a susţine o familie, este necesar ca ei să muncească mai mult, să îşi asume anumite decizii şi să lupte pentru a dobândi un statut social cât mai apreciat de cei dragi.

Toate acestea se transformă într-o sarcină colosală, copleşitoare pentru caracterele masculine mai slabe, înzestrate cu puţină determinare şi încredere în forţele proprii, de aceea, adesea, aceştea au nevoie de o susţinere feminină constantă, care să îi motiveze să progreseze şi să se maturizeze.

 

Citește și

 • atrasă bărbat implicat într-o altă relaţie

  Atunci când eşti atrasă de un bărbat care se află deja într-o relaţie, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.

 • Vrei relaţie durată află lucruri nu e bine să faci

  Anumite lucruri pe care le faci în relație te pot îndepărta de partnerul tău și pot distruge legătura sentimentală dinte voi. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată în cuplu, dacă vrei ca iubitul tău să rămână lângă tine mult timp de acum încolo.

 • Motivele pentru care un bărbat ignoră o femeie

  Sunt sigură că nu o dată ai întâlnit un bărbat care părea interesat, atras, încântat de tine, îşi dorea să vă vedeţi zilnic, iar apoi, fără niciun avertisment, are loc o schimbare de atitudine şi începe să te ignore. Iată câteva explicații care te ajută să privești situația mai lucid.

 • Zona erogenă explorată mai mult

  Chit că sunt sărutate sau mângâiate în timpul preludiului, picioarele sunt considerate zone extrem de erogene, ceea ce înseamnă că trebuie să li se acorde o atenţie mai mare. Puţine persoane ştiu, însă, că tălpile sunt zone erogene în cazul bărbaţilor, iar degetele în cel al femeilor.Totul se datorează faptului că laba piciorului abundă de terminaţii nervoase care fac legătura cu numeroase părţi ale corpului, inclusiv cu zona intimă.