Lenjeria intimă, esenţa feminităţii. De ce este important să o porţi în timpul sexului?

lenjer.jpg

Lenjeria intimă esenţa feminităţii
Seducţia bărbaţilor nu constă doar în atingerea zonelor erogene, ci şi în purtarea unei lenjerii sexy
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Există o categorie de femei care cred că bărbaţii pentru a se excita au nevoie doar să le vadă dezbrăcate. Însă studiile în domeniu au demonstrat că lenjeria pe care acestea o poartă în momentele intime le poate stârni bărbaţilor apetitul erotic.

Seducţia bărbaţilor nu constă doar în atingerea zonelor erogene, ci şi în purtarea unei lenjerii sexy. Ceea ce porţi în dormitor are un impact major asupra apetitului sexual al iubitului tău. Poate că nu te-ai gândit până acum la acest lucru, dar bărbaţii nu prea sunt încântaţi de femeile care nu poartă lenjerie intimă.

Un alt aspect de care trebuie să ţii cont atunci când eşti cu partenerul tău este că dezbrăcarea poate deveni un act monoton înaintea unei partide de amor. Prin urmare, adio entuziasm şi dorinţă! De aceea, ar trebui să faci acest moment cât mai interesant. Nu arunca hainele imediat de pe tine, cu atât mai mult dacă porţi o lenjerie intimă care trebuie admirată, ci lasă-te dorită. Prelungeşte acest scenariu şi cu siguranţă iubitul tău va fi mult mai pasional în pat. Nu trebuie neapărat să faci striptease dacă nu te simţi în largul tău, ci doar să condimentezi puţin atmosfera.

În concluzie, o femeie care vrea să-şi împresioneze iubitul în dormitor nu trebuie să mizeze doar pe mişcările ei senzuale, ci şi cu felul în care se îmbracă.

 

 
 

Citește și

 • Sfaturi de igienă intimă corectă la bărbaţi

  Câteodată, să păstrezi curăţenia şi sănătatea zonei genitale e mai complicat decât pare. Iar igiena intimă după sex ar trebui să fie la fel ca spălatul pe dinţi în fiecare dimineaţă. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să sari peste acest pas dacă vrei să fii ferit de tot felul de infecţii.

 • mare riscul ramane gravida primul act sexual neprotejat

  O femeie poate rămâne însărcinată după un raport sexual neprotejat, chiar dacă se află la prima sa experienţă intimă. De aceea, nu trebuie să te laşi prinsă în capcana celor care te îndeamnă să faci dragoste neprotejat fără nicio grijă, pentru simplu motiv că lor nu li s-a întâmplat nimic prima dată. Este suficient să faci sex neprotejat o singură dată, pentru a putea rămâne însărcinată.

 • lucru niciun bărbat ceară femeii pe care o iubeşte

  Atunci când un bărbat se îndrăgosteşte şi te alege să-i fii alături, va trebui să te accepte exact așa cum ești fără să încerce să schimbe ceva la tine.

 • Motivele femeie pleacă din viaţa unui bărbat iubeşte

  Când o femeie se simte neglijată şi neimportantă pentru bărbatul din viaţa ei, dorinţa de a fi în acea relaţie se stinge încet, încet. Acestea sunt şi cele mai cunoscute motive pentru care reprezentantele sexului frumos îi părăsesc pe bărbaţi, chiar dacă îi iubesc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1