Activitatea fizică zilnică îmbunătăţeşte viaţa sexuală

exercitii.jpg

Activitatea fizică zilnică îmbunătăţeşte viaţa sexuală
Cel mai intens beneficiu al exerciţiilor fizice este imaginea de sine pe care ne-o formează
foto: 123RF

Cei care fac sport regulat au un nivel mai ridicat al dorinţei sexuale şi pot atinge mult mai repede orgasmul, ceea ce duce garantat la o viaţă intimă extrem de satisfăcătoare. Aşadar, activitatea fizică zilnică este strâns legată de succesul în pat.

Orice persoană care nu are o condiţie fizică bună, se va confrunta cu situaţii destul de neplăcute în dormitor: respiraţie greoaie, imposibilitatea de a încerca poziţii noi mai dificile, neputinţa de a menţine actul sexual pe o perioadă mai îndelungată, lipsa flexibilităţii. Aşa că nu este de mirare că exerciţiile fizice regulate îmbunătăţesc viaţa sexuală.

Însă, cel mai intens beneficiu al exerciţiilor fizice este imaginea de sine pe care ne-o formează. Iar o persoană cu multă încredere în sine va excela în pat.

 

Citește și

 • Când devin femeile frustrate din punct de vedere sexual

  Foarte multe femei devin frustrate din punct de vedere sexual în momentul în care simt că partenerii de viaţă nu le mai oferă ceea ce au nevoie pentru a se simţi satisfăcute. Poate că tânjesc după un preludiu mai intens şi mai lung sau au nevoie ca partidele de sex să dureze mai mult sau le place să fie stimulate într-un anume fel.

 • Calitatea relaţiei cuplu impact major vieţii sexuale femeilor

  Calitatea relaţiei de cuplu are un impact semnificativ asupra calităţii vieţii sexuale a unei femei. Atunci când o reprezentantă a sexului frumos nu se simte iubită, respectată şi apreciată de partenerul de viaţă, ultimul lucru la care se va gândi şi pe care îl va dori este să facă dragoste.

 • Semnalele bărbat le dă unei femei pe care o place

  Un bărbat îndrăgostit de o femeie va încerca prin toate mijloacele să se facă remarcat ca să atragă atenția asupra lui. Poate nu îţi va spune direct că te place, dar vei observa din comportamentul lui acest lucru. Iată semnalele pe care un bărbat ţi le dă atunci când te vrea lângă el.

 • importantă este igiena atunci când practicaţi sexul anal

  Igiena este extrem de importantă atunci când practicaţi sexul anal, având în vedere cât de sensibilă este această zonă a corpului. În primul rând, este recomandat să folosiţi prezervativul şi, în al doilea rând, nu uitaţi că el trebuie schimbat obigatoriu înainte de a începe penetrarea vaginală, astfel veţi transmite cu foarte multă uşurinţă bacteriile din anus în vagin. De asemenea, este indicat ca mâinile şi jucăriile sexuale folosite să fie curate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1