învaţă să fii campion în pat

CLIIMA20121106_0074_1.jpg

Sfaturi utile pentru o partidă incendiară
Citeste tot despre: 

După ce am fost clasaţi pe locurile codaşe în topul celor mai dotaţi pământeni, iată că sexologii americani ne sar în ajutor. Ai penisul mic? Iată cele mai bune sfaturi ca să fii campion în pat!

Da, domnule, e adevărat 33% dintre femei au orgasm vaginal dacă fac sex cu un bărbat care „o are mare şi groasă", dar şi cei care simt acut lipsa unor centimetri importanţi „acolo jos" pot face minuni. 

Conform „The Journal of sexual Medicine", din 300 de voluntare, 92% au recunoscut că mărimea contează. 160 dintre ele au avut orgasm cu un penis lung şi 138 că s-au descurcat şi cu penisuri medii, cât bancnota de 100 de lei (14,5 cm). Pentru cei care nu se încadrează, iată ce e de făcut.

Pune-o deasupra!

Partenera se aşează deasupra, controlând astfel profunzimea penetrării. Împinge-te puternic contra ritmului ei, adică atunci când ea se lasă pe tine, tu împinge; când se ridică, tu retrage-te. Nu uita în acest timp să te joci senzual cu sânii şi clitorisul.

Încinge-o bine!

Un preludiu făcut cu simţ de răspundere face cât o mie de orgasme, spune o vorbă din bătrâni, confirmată de sexologi. Joacă-te pe îndelete cu ea, masează-i sânii, părul, sărut-o şi când ajungeţi în pat, nu te sfii: fă-i sex oral! Apoi, penetreaz-o!

Joacă-te cu gheaţă!

Studii recente au relevat faptul că şocul termic pe sfârcuri are un rol important în excitare. Aşa că joacă-te cu gheaţă pe sânii ei, sărută-i, şi joacă-te iar cu gheaţa. Între timp masează-i uşor clitorisul! Vei simţi rapid momentul când trebuie să o penetrezi.

Măreşte-ţi erecţia!

Bea un vin roşu, bea un energizant sau fă-ţi o salată de ţelină. Apoi fă un duş rece-cald şi pune-te pe treabă. Evită pe cât posibil poziţia misionarului, pentru că „îţi fură" centimetri importanţi din profunzimea penetrării, din cauza unghiului.

Fă pe elicopterul!

Aşază-ţi partenera cu fundul în sus şi pune sub ea o pernă. În felul acesta asiguri un unghi optim de penetrare pentru tine. Pentru a-i oferi senzaţii de neuitat încearcă „să desenezi cerculeţe" cu fundul, în timpul actului. Ai grijă ca ea să rămână în punct fix!Groaznic! Într-un studiu publicat de Daily Mail în urmă cu două luni, românii au, în medie, penisul de doar 12,7 centimetri. Deşi studiile anterioase ne cotau la un onorabil 13,8 centimetri, iată că ultimele măsurători ne lovesc la temelie. Campionii au penisurile de 18 cm şi trăiesc în Congo.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1