Cât de bogată era Stela Popescu și cine va moșteni toată averea ei

Regretata artistă a iubit-o atât de mult pe nepoata ei, încât nu doar că a adoptat-o, dar i-a lăsat întreaga ei avere, spun surse din cadrul familiei.

Stela Popescu a adunat o avere considerabilă de-a lungul bogatei sale cariere. A cutreierat toată ţara-n lung şi-n lat cu reprezentaţii, a pus deoparte fiecare bănuţ câştigat pe scenă, iar la cei 80 de ani ai săi are acum un trai lipsit de griji, din punct de vedere financiar.
Agoniseala sa i-a permis să aibă grijă şi de cea mai dragă fiinţă din viaţa ei, fiica sa, cum o numea (fosta nepoată, fata naturală a cumnatului său), Doina Maximilian, pe care a înfiat-o pe când trăia soţul ei. Stela Popescu i-a încredinţat Doiniţei o afacere de jumătate de milion de euro, mai precis, un bloc de trei etaje, de aproximativ o sută de metri pătraţi fiecare, imobil recent construit, chiar în buricul Capitalei.
Fiica vedetei, care, de asemenea, lucrează tot în domeniul teatrului, se ocupă în prezent de afacere.

Stela Popescu avea două vile foarte frumoase, una în centrul Capitalei şi cealaltă pe litoral, în staţiunea 2 Mai. Actriţa este cea care s-a ocupat de amenajarea lor. În ambele case, vedeta și-a cumpărat multe obiecte vechi, de valoare, aduse de ea din toate colţurile lumii, pe unde a umblat. 

 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1