Zilele Bucureştiului, 1000 de jandarmi de pază

Ultima actualizare:

O mie de jandarmi vor asigura ordinea publică la manifestările de Zilele Bucureştiului, ce se vor desfăşura între 12 şi 20 septembrie, pentru a marca împlinirea a 550 de ani de atestare documentară a oraşului (20 septembrie 1459).

Jandarmii vor asigura ordinea şi siguranţa publică pe traseele de afluire şi defluire a publicului spre/dinspre locaţiile evenimentelor.

Sprijină agenţii Poliţiei Rutieră pentru devierea şi blocarea traficului rutier conform avizului Comisiei tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi intervin în dezamorsarea oricăror stări conflictuale apărute spontan în zonă.

Pentru buna desfăşurare a evenimentelor, Jandarmeria Capitalei recomandă: să nu se forţeze barierele mobile de limitare a accesului în perimetrele de desfăşurare a evenimentelor, în cazul unor fapte antisociale trebuie anunţate imediat echipajele de jandarmi pentru luarea măsurilor legale, să se reţină că manifestările obscene şi cele contrar bunelor moravuri sunt sancţionate de lege.

Vezi aici cât de mult s-a schimbat Bucureştiul în ultimele şapte decenii.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net