Zi neagră pentru CFR. Un alt accident feroviar în Dâmboviţa

Ultima actualizare:

Un marfar a lovit un camion încărcat cu cărămidă. Şoferul a reuşit să sară din cabina autocamionului înainte de impact. Circulaţia este blocată pe tronsonul Târgovişte-Ploieşti.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Ioana Preda, accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, la Gura Ocniţei, cel mai probabil din cauză că şoferul camionului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost lovit de locomotiva unui marfar.

Un grav accident feroviar s-a pertecut lângă Craiova, astăzi în jurul orei 2.30 dimineaţa. Locomotiva şi opt vagoane ale unui tren accelerat au deraiat. Ipoteza şocantă, lansată chiar de oficiali din ministerul Transporturilor, este că şuruburile care fixau şina erau desfăcute. 15 pasageri au ajuns la spital.

Accidentul de astăzi de la Gura Ocniţei s-a produs la trecerea cu calea ferată unde acum doi ani 9 oameni au murit într-un autocar care se întorcea de la o nuntă. Vizibilitatea este de aproximativ 1 km în stanga şi în dreapta.

Alţi 27 de oameni au fost răniţi în urmă cu doi ani după ce un autocar a fost lovit în plin de un tren personal. Este unul dintre cele mai grave accidente din România, care se află pe locul doi în topul ţărilor cu cele mai multe accidente mortale din Uniunea Europeană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net